Ивонне от „Бит брадър“ първа дружка със Сашка Васева, мислят ги за сестри

Ивонне от „Бит брадър" първа дружка със Сашка Васева мислят ги за сестри

Скандалната Ивонне от „Бит брадър“ е първа дружка със Сашка Васева. Най-одумваната дама в къщата се познава от повече от 30 години с иконата на попфолка у нас.

Оказва се, че Ивонне Рей е любимка на Нова тв – телевизията, която излъчва най-скандалния тв формат. Преди 5 г. блондинката, за която се твърди, че си е сменила пола е гост в специален проект на медията за  популяризиране на инфлуенсърите. Там Ивонне, за която почти никой не бе чувал допреди няколко дни, разказва за личния си живот. А в един момент в заведението, където се снима видеото, влиза Сашка Васева. И веднага се запътва към масата на Рей.

„Много ми е близка. Преди повече от 30 г. при първото ми идване в България бях на концерт на Сашка. След него приятели ме запознаха с нея. Харесахме се. Освен да си похапваме, ходим в най-хубавите и луксозни ресторанти, ходим на почивки заедно“, обяснява през 2019 г. настоящата звезда в „Биг брадър“.

Според Сашка мнозина я мислят за сестра на Ивонне Рей.

„Имаме еднакви дадености, но тя е по-надарена И ние така си казваме „сестро, здравей“, каза с широка усмивка иконата на попфолка в България.

ХотАрена

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Ивонне от „Бит брадър“ първа дружка със Сашка Васева, мислят ги за сестри"

Какво мислите?