Горещи новини

Играта на човечност раздели феновете на „Островът на стоте гривни“

Играта на човечност раздели феновете на "Островът на стоте гривни"

Събитията в островното риалити се развиват скоростно. След игрите на глада лагер „Мимо Гарсия“ остана без грам провизии и на милостта на останалите.

Точно тази тема бе причина в лагер 2 да се хванат за гушите. Всички скочиха на Шериф когато пожела да сподели храната си с тях. Подкрепи го единствено най-възрастния сред тях Емил.

Тренерът както наричат Емил на острова, показа доста мъжка игра и спечели възхищението на всички. Той категорично победи своите съперници в играта. Победата и награда в купата с гривни са изцяло за треньора, както и уважението на останалите.

Доста гъвкав и акробатичен, той нямаше как да бъде изпреварен от съперниците си и въпреки, че го щадяха досега като най-възрастен, показа какво може.

Но тази победа не му донесе радост, тъй като от началото на деня се опитва да убеди сълагерниците си да отделят и дадат храна на бедстващите в „Мимо Гарсия“. Никой разбира се не го подкрепи, освен Шериф и всички бяха на мнение, че трябва да бъдат наказани заради стратегическите си грешки.

Интересно е, че и в двата лагера жените са тези, които не желаят да споделят и да дават каквото и да е. Дори в лагера на нумеролозите не искат да чуят за приютяване на хора.

Въпреки несъгласието на колегите си, Шериф и Киро занесоха храна на прегладнелия лагер и ги поканиха на среща разговор. Помощ идва и от нумеролозите отново против волята на всички в лагера.

Точно този проявен егоизъм възмути зрителите на шоуто.

Влади, Шериф, Емо – преподавателя, поклон хора пред Вас. А другите – Георги от четворката, Берке, Рената – добричката са едни хора във вълчи дрехи, а ги мислех за други. Самите водещи им казаха, имате предостатъчно храна, а на другия край хора гладуват и то не от вчера.

Не всички българи са на дъното! Има, наистина има духовни хора. Такива, които протягат ръка. Емо Видев е един от тях. Познавам го отдавна! Надявам се до края другите мъже, които изброихте да запазят човешкото….

Така е и в живота. Когато са в калта хората са супер добри, но когато са на върха забравят къде са били.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Играта на човечност раздели феновете на „Островът на стоте гривни“"

Какво мислите?