Избраха новия „Ерген“, казва се Петко

Избраха новия "Ерген" казва се Петко

Най-накрая се намери достоен кандидат за новия ерген на едноименното риалити.

Информацията за „новата надежда“ на бТВ се пази в пълна конфиденциалност, тъй като договорът все още не е подписан, но от сигурни източници знаем, че продукцията вече го подготвя за снимки.

Той се казва се Петко и работи в… Акушеро-гинекологично отделение. Да, новият ерген е лекар – гинеколог при това. Според нашата информация бил красив, намахан работохолик, но се смятал готов за семейство.

Така след близо 2-месечен кастинг и сериозен подбор, от продукцията се спряха на млад доктор.

За разлика от предишните три сезона, този път от бТВ взеха крути мерки с решението си за първи път да се обяви кастинг за мъжката фигура в романтичното предаване. Това се наложи след резила с последния ерген Алек Младенов, който си тръгна преди финала и не избра нито една дама.

Този път кандидатите са минали редица тестове, сред които – разговори с психолози, мачмейкъри и сексолози. Така в крайна сметка се спират на Петко – интелигентен, с добри обноски и ценител на женската красота.

И да, комичните и саркастични коментари по темата вече валят със скоростта на бягащия Алек Младенов от финала на последния сезон, пише Intrigi.bg.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Избраха новия „Ерген“, казва се Петко"

Какво мислите?