Изгонената от „Ергенът“ Валерия: Гнусно ми е дори да си представя как ще се влюбя в мъж, който е олигавен от още десетина момичета преди и след мен

Valeriq za Ergena Alek

Отпадналата от „Ергенът“ точно преди финала фаворитка Валерия взриви феновете на предаването със скандално разкритие. Според Валерия Дакова, едно нещо я е отвратило у Алек Младенов – че се е целувал неистово с всички участнички.

„Не знам, но за мен това не е приемливо, не го намирам и за нормално. Гнусно ми е дори да си представя как ще се влюбя в мъж, който е олигавен от още десетина момичета преди и след мен“, коментира чаровницата.

Тя твърдо заяви, че изобщо не е успяла да опознае Алек дотам, че да пренебрегне себе си заради него.

Тя успя да се класира във финалната петица и успешно можеше да продължи до финал, ако сама не беше решила да си тръгне. Това стана ясно от самата нея днес в ефир, когато сподели, че доста от нещата в риалитито, а и в самия Алек, не са ѝ харесали.

Валерия изненада всички, като каза, че основния мотиватор за влизането ѝ в романтичното риалити е била баба ѝ. Тя я убедила да участва, за да си намери подходящия мъж.

„И аз го намерих, Алек е прекрасен, но аз трябва да излекувам травмите в главата ми, защото иначе ще се предадат до трето поколение. Осъзнах, че още не съм готова да имам деца”, това обяснение даде Валерия в интервю след напускането на имението.

В интервюто ѝ с водещия на „Ергенът” Наум, той заяви, че нейното отпадане е било най-изненадващото, на което е ставал свидетел и в трите сезона на предаването. Валерия пък каза, че за разлика от нея, останалите три финалистки, както и Алек вече искат да има семейство.

Както стана ясно от самото начало, моделката все още се лута в лабиринт от емоции – резултат от смъртта на майка ѝ, която е била най-близкия ѝ човек.

„Аз мога да показвам чувствата си, но не мога да говоря за тях”, това призна Валерия, която се е сблъсквала с много трудности в краткия си живот, включително и с груби и агресивни гаджета.

За неуспеха ѝ да се адаптира към обстановката и ситуациите в „Ергенът“ се разбра и когато тя самата призна, че е започнала отново да получава паник атаките, от които преди време се е отървала и това наложило хоспитализирането ѝ.

„Бях на системи в болница за кратко, но целият този хаос, режисура, камери, скандали… ми дойдоха в повече. Не беше моето място това, но поне натрупах опит. А и Алек, честно казано, ме разочарова“, разкри Валерия, говорейки за сексуалните му флиртове с много от момичетата.

Но, все пак, в един такъв флирт главна героиня бе и самата тя. Това бе прословутия епизод на еротичната ѝ среща с Алек и последвалия скандален въпрос от Надя: „Имаше ли проникване?“, на който тя отговори, меко казано уклончиво.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Изгонената от „Ергенът“ Валерия: Гнусно ми е дори да си представя как ще се влюбя в мъж, който е олигавен от още десетина момичета преди и след мен"

Какво мислите?