Горещи новини

ИЗДИРВА СЕ! Алек Младенов изчезна! Дължи маса пари на продукцията

Ergena Alek izchezna bezsledno

Алек Младенов е изчезнал безследно. От продукцията го издирват под дърво и камък, но злополучният Ерген нито си вдигал телефона, нито отговарял на съобщенията им, разкри вътрешен човек на Intrigi.bg.

Според източника ни Алек е пропуснал последните си няколко участия и интервюта, което е в разрез с договора му в „Ергенът“. В рамките на 1 година – до финала на следващия сезон на риалити шоуто, Алек е длъжен да спазва всички уговорени ангажименти от продукцията. Той няма право да отказва участия в реклами или други платени изяви, гостувания в предавания на бТВ или интервюта към медиите, с които „Old School Productions“ има сключен договор.

От близо месец обаче Алек не е поемал никакви изяви и на няколко пъти не се явил на уговорен ангажимент. Всички опити на продукцията да се свържат с него удряли на камък.

Прави впечатление и че в Инстаграм Младенов не е активен, а докато течеше „Ергенът“, публикуваше сторита през ден. Всъщност активността му в социалните мрежи също е едно от задължителните условия в договора му към „Old School Productions“.

Внезапното изчезване на Алек е прецедент в историята на „Ергенът“. Участниците от предишните два сезона също не изгаряли от желание да обикалят светски предавания и да пускат безсмислени постове в мрежата, но спазвали железните си договори заради убийствените неустойки.

Според запознати хейтът и напрежението след излъчения финал на „Ергенът“ дошли в повече на Алек и затова решил да се покрие, без да мисли за последиците.

„Хората му се нахвърлиха с омраза и го засипаха с хейт. Явно накрая е изплискал легена и е хвърлил кърпата, дето се вика. Може и майка му да му е обещала, че ще покрие неустойките“, коментират запознати.

Припомняме, че според зрители именно мама Ксения стои в основата на решението на Алек да не избере нито една от финалистките.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "ИЗДИРВА СЕ! Алек Младенов изчезна! Дължи маса пари на продукцията"

Какво мислите?