Изтекоха снимки от новите „Игри на волята“, разпознаха бг звезда от разпаднал се дует

Razpoznaha bg zvezda v Igri na volqta

Снимките към новия сезон на „Игри на волята“ вече са в разгара си, а върлите фенове на риалитито дори успяха да разгадаят имената на някои от участниците. Един от тях се оказа поп певецът Pavell от разпадналото се дуо Pavell & Venci Venc.

Павел Николов влиза в екстремното шоу с голяма заявка, но уви, не успява да стигне много далеч. Изпълнителят попада в синьото племе „Дръзки“, където въпреки добрите си физически данни не остава за дълго и отпада.

Според информация от кухнята на „Игри на волята“ Pavell е отпаднал преди няколко дни в двубой срещу по-силен и ловък играч. Изпълнителят тежко приема загубата, тъй като силно е вярвал не само че ще стигне до финалите, но и че ще грабне голямата награда.

Дуетът Pavell & Venci Venc се разпадна преди няколко години след жестока разпра между двамата изпълнители. Поп звездите продължиха поотделно, но за съжаление не със същия успех, който имаха като дуо.

Вече 2 години те не успяват да се наложат на музикалния пазар със запомнящ се хит. Venci Venc се преориентира към енергийните напитки, като заедно с Христо Ваташки създаде собствена марка, не особено популярна.

Pavell пък продължава да залага на музиката, но така и не успя да блесне с хит и вече му е невъзможно да се самоиздържа с песните си. Това е и причината да се впусне в силовото риалити, но уви – и там не успя да пробие, припомня сайтът Intrigi.bg.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Изтекоха снимки от новите „Игри на волята“, разпознаха бг звезда от разпаднал се дует"

Какво мислите?