Истината: Животът на Златка с Карен е ад! Арменският тулуп не се помръдва от дивана и само яде

Jivotut na Zlatka s Karen e ad

Златка Райкова не може да си намери подходящ мъж и това е положението от 15 години насам. След кошмара с Благой Георгиев, сега изживява нов кошмар с Карен Хатчатрян, макар и в по-малки размери.

Арменецът може да е красавец и с богати родители, както и по-млад от нея, но у дома не си помръдвал пръста за нищо и не спирал да яде. За няколко месеца брачен живот бил качил около 10 кг., което не е нормално.

Златка се прави на много влюбена пред медиите, но пред по-близки хора се оплаквала от съпруга си. Той само стоял на дивана, гледал телевизия или играел на компютъра, хапвайки обилно. Изобщо не участвал нито в домакинските задължения, нито в грижите за сина им.

Кошмарът за Златка се завръща. Благой Георгиев бил същият. Него нищо у дома не го интересувало, както се случва и с Карен в момента.

Колкото и да се прави, че са богати, Златка Райкова изобщо не разполагала с толкова финансови средства. Именно затова не можела да си позволи домашна помощница. Сама перяла гащите на Карен, миела тоалетната, готвела, чистела и какво ли не още. През това време мъжът й ставал все по-дебел и вече дори не я привличал сексуално.

Източник: Crimesbg.com

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Истината: Животът на Златка с Карен е ад! Арменският тулуп не се помръдва от дивана и само яде"

Какво мислите?