Йоанна Темелкова на косъм от смъртта

Temelkova na kosum ot smurtta

Тарикат с джип за малко да отнесе актрисата на пешеходна пътека

Благодаря на Бог, че останах жива, беше много страшно, доверява звездата от „Под прикритие“

„Да, щяха да ме блъснат на пешеходна пътека, но това, за жалост, е всекидневие в България. Моят случай не е по-различен от тези на мнозина други.“

Това каза за „България Днес“ Йоанна Темелкова. Популярната актриса иска час по-бързо да се отърси от случката, която едва не й коствала живота, и да започне новия сезон на позитивна вълна, разбра още вестникът.

Автор на информацията за инцидента, завършил по чудо само с уплаха, е самата половинка на актьора Мартин Гяуров. В края на миналата седмица екранната Ния от „Под прикритие“ описва ситуацията и „благодари на Бог, че е жива, защото беше много страшно“.

Йоанна Темелкова била на косъм от смъртта
Йоанна Темелкова била на косъм от смъртта

Тръгвайки да пресича, Темелкова вижда, че шофьорът отсреща няма никакво намерение да натисне спирачките и да спази предимството й на пешеходна пътека. Зад волана на червения джип по думите на известната актриса е някакъв „голям тарикат“.

„Тръгвам да пресичам на зелено и той решава, че може да мине. За него няма никакво значение, че светофарът му свети червено, това не важи за него“, разказва Йоанна Темелкова.

„За малко този човек щеше да ме отнесе като пешеходец“, връща се към изживения ужас актрисата. Темелкова набляга на чувството за безнаказаност на шофьора на скъпото возило. „Това, че има пешеходци, за него също няма значение. Да спрат и да го изчакат, все пак той е с голямата скъпа кола“, възмущава се от наглостта на човека, който без малко да помете чаровната актриса.

Синът на актрисата улови за сефте голям шаран
Синът на актрисата улови за сефте голям шаран

Въпреки това тя е радостна, че нещастието й се разминава. На какво се дължи този хепиенд, и самата Темелкова няма представа. Но по това, че благодари на Господ, разбираме, че вярва в намесата му, за да предотврати фаталния изход.

Тази опасна ситуация леко вгорчи новия сезон за звездата от „Под прикритие“, която се завърна в София след едно диво и щастливо лято на гръцки остров с мъжа си и сина им Филип. Двамата не пропускат да извеждат наследника си сред природата, а през този уикенд Йоанна се похвали, че Филип е уловил за първи път в живота си риба, и то едър шаран.

Артистичното семейство често гостува на вилата край язовир „Искър“, собственост на бащата на Мартин – големия диригент Владимир Гяуров. През юни цялата фамилия почете паметта на оперния ас, напуснал този свят преди 20 години в Модена. На 13 септември пък синът на Николай Гяуров дирижира големия концерт в чест на знаменития си баща в НДК.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Йоанна Темелкова на косъм от смъртта"

Какво мислите?