Горещи новини

Какви сте били в предишния си живот, според зодията

Какви сте били в предишния си живот според зодията

Научете какви сте били в предишен живот, според зодията.

Овен

В миналото вие сте били воин, пионер или безстрашен лидер. Вие сте родени да знаете как да се жертвате и да издържате. Наясно сте как да свършите нещата, да бъдете сами и да канализирате гнева към най-висшата му цел, почтена резолюция.

Телец

Можете да разкриете най-много за миналия си живот чрез вашия инат. Може да има една или две теми, които наистина ви натоварват. Вашият знак е склонен да реагира бързо и да се нахвърля, често реагирайки прекомерно на незначителни неудобства (особено ако вече сте в лошо настроение). В зависимост от това откъде произтича вашият гняв, може да откриете прилики в кариерата, хобитата си или дори конкретно събитие, което ви дразни.

Близнаци

Живот, изживян като свидетел или разказвач. Вие много добре боравите с думите и сте проводник на разговор. Знаете от минали душевни преживявания как да извличате информация от елементите, от хората и от живото минало, за да поддържаме човечеството напред.

Рак

Вие идвате от минало, в което сте били глава на домакинство, истински възпитател. Чрез грижа и в замяна на безопасност и сигурност вие сте поддържали семейството, групата, племето живи и сплотени. Вие знаете как да се обединявате и да отстъпвате за общото благо.

Лъв

Живели сте като суверен, кралско същество или някаква възхвалена фигура. Усвоили сте изразяването. Независимо дали чрез реч, игра, изкуство или движение, вие сте знаели как да плените и завладеете публика.

Дева

Вие сте живели като слуга, жрец или пазител на храмове. Експерти сте в отсяването и/или страданието чрез опита и намиране на полезно приложение. Правите болката практична и използвате ритуали и повторения, за да осмислите и извлечете значение от нея.

Везни

В минали животи вие сте били миротворец, дипломат или помощен персонал. Други са разчитали на вас да хармонизирате това, което не е било ключово в самите тях или неправилно в колектива.

Скорпион

Вие сте живели като детектив, магьосник, престъпник или обвързан с властта. Преживели сте пълния диапазон (особено и остро крайностите) на човешкия опит. Вие сте пропити с дълбоки инстинкти за оцеляване и сериозен емоционален капацитет.

Стрелец

Живели сте като търсач, изследовател, пират или номад. Преследването на истината е това, което ви е довело до ръба на определени преживявания. Вие сте се стремили да опознаете света като начин да опознаете себе си.

Козирог

Вие сте живели като баща, строител, стратег, диригент или генерал. Вие имате специално и специфично отношение към времето; разбирате наследството, трезвостта и пресметливостта. Знаете как да строите и какво е направено да издържи.

Водолей

В миналото вие сте били изобретател или революционер. Живеейки и изживявайки живота отделно от тълпата, можете да видите човечеството като цяло и да уловите идеи за и от бъдещето.

Риби

Вие сте живели като лечител или мистик. Инстинктивно знаете какво е да се сливате с другите по този начин. Настроени сте към мистериите на Вселената и себе си като част от тях.

Пловдивмедия

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Какви сте били в предишния си живот, според зодията"

Какво мислите?