Какво направи със себе си?! Сочната и пищна Дара се стопи наполовина! (и бюстът й спихва – СНИМКИ)

Какво направи със себе си?! Сочната и пищна Дара се стопи наполовина! (и бюстът й спихва - СНИМКИ)

Какво е направила със себе си Дарина Йотова – Дара, това се питат в мрежата масово. А повечето потребители твърдят, че си искат „старата“ Дара.

Под „старата“ разбирайте онова пищно и сочно парче, което беше певицата, тъй като към днешна дата тя се е стопила наполовина.

Последните снимки на фурията в нета опулиха хиляди. Ясно личи, че Йотова е смъкнала едно десетина килца, че и отгоре, но кой знае защо, не нея това не й отива особено. Има хора, които изглеждат чудесно слаби – като една Никол Станкулова, например, но на други им отива да са значително по-апетитни, каквато беше и самата Дара.

Вярно е, че тя свали килограми покрай Денсинг старс, но оттогава мина много време, а чаровницата продължава да отслабва. „Даре, спри се! Какъв огън и пожар беше като беше по-замазанка, малеее… А сега какво – като чироз си станала, че и от тая работа ще ти спихнат и готините цици“, пишат в нета.

И до голяма степен са съвсем прави, защото бюстът на Дара е естествен, а не силиконов и знаем, че когато жените отслабват, едни от първите видими резултати не е намалелият ханш, а „изчезващите“ балкони.

Дали годеникът й Ервин Иванов я харесва така, предвид, че се знае, че турците си падат по по-големи „тезгяси“… Може би самият той ще си каже мнението…

Източник: Crimesbg.com

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Какво направи със себе си?! Сочната и пищна Дара се стопи наполовина! (и бюстът й спихва – СНИМКИ)"

Какво мислите?