Home » ЗОДИИ » Как да разберете кой е вашият ангел-хранител по датата ви на раждане
Как да разберете кой е вашият ангел-хранител

Как да разберете кой е вашият ангел-хранител по датата ви на раждане

Всеки човек има свой небесен защитник, независимо от характера и постъпките. За да може покровителите ни да ни окажат помощ, трябва да вярваме и да поддържаме връзка с тях.

Всеки поне веднъж се е сблъсквал със ситуация, която може да се нарече чудо. Мнозина свързват подобни явления с инстинкт, интуиция, успех, но фактът и остава факт: някой ни съветва, предупреждава ни.

Вярващите хора твърдят, че има и ангелска подкрепа. За да си спечелим подкрепата на небесата и да разберем по-добре техните подсказки, е редно да научим повече за ангелите. За тази цел се използва нумерологията и най-простички изчисления.

Как да разберем кой е нашият ангел-хранител

Да се научи пола и възрастта на божия застъпник не е трудно. За това е нужна само вашата дата на раждане. Важен момент: възрастта на ангела с течение на живота остава непроменена.

Например сте родени на 13 май 1968 година. За да разберете на колко години е вашият ангел, трябва да съберете датата на раждане и месеца: 1+3+0+5=9. Следователно той е на 9 години, изглежда като дете, но истинската му възраст няма как да се разбере. Не е изключено да е на няколкостотин години.

Небесният пол се изчислява по подобен начин, само че се добавя и годината ви на раждане: 1+3+0+5+1+9+6+8=33. Стигаме до едноцифрено число: 3+3=6. Ако се получи четно число, значи ангелът е мъж, ако е нечетно — жена. По това число може да разберете и нрава на вашия небесен застъпник и неговите черти:

Характеристика на ангела-хранител

0 — Ангел на огъня. Това е ангел от най-висше ниво, който подкрепя във всяко дело. Небесният застъпник е много могъщ, помага във всички трудни житейски ситуации. Без всякакви молби и молитви идва на помощ и предотвратява бедите.

1 — Ангелът на светостта. Този ангел се изобразява с огромни криле, разперени зад гърба. Застъпникът защитава хора със слабо здраве. Смята се, че при раждане ангелът докосва с устни човек, оставяйки следи по тялото му под формата на родилни петна или лунички. Искрената молитва към Ангела помага да се преодолеят всички удари на съдбата.

2 — Ангелът на светлината. Ангелът се опитва да се свърже с човек, посещавайки го в съня му. Пред опасността той може да мести предмети в дома, да отразява в огледални повърхности. Присъствието му може да бъде объркано с полтъргайст или зъл субект, но това е погрешна идея, всъщност покровителят се опитва да привлече внимание и да се предотврати беда.

3 — Ангелът на въздуха. Въздушният ангел е невидим, но може да се разпознае по странните звуци, шум, шумолене. Не е нужно да се страхувате, защото странните звуци говорят, че ангелът е наблизо и се опитва нещо да каже. С този покровител трябва да се поддържа връзка и постоянно да се призовава на помощ посредством молитви.

4 — Ангелът на мъдростта. Нужно е да се вслушвате към подсказките на този покровител. Помощта му се състои в предаването на правилните мисли към човека. Молитвата към Ангела помага да се получи неговата подкрепа, която се изразява във взимането на правилно решение. Ако вас ви пази ангела на мъдростта, имате всички шансове в земния си живот да достигнете огромни висини, защото покровителят ви дарява с разсъдливост, предприемчивост, остър ум и изобретателност.

5 — Ангелът на силата. Това е много важен и могъщ застъпник. Той идва на помощ, когато човек тъгува. Сълзите на човек карат ангела да търси път за решаване на проблемите. Небесният пратеник дава на човека мъжество и стоманен характер. Помощта му може да бъде както физическа, така и духовна. Също така ангелът има меч, с който разсича всички препятствия.

6 — Ангелът на творчеството. Дарява човека с нестандартно мислене. Оказва подкрепа в минути на униние и скръб. Свързва се със застъпника си посредством творчески дейности и съзидание. Помощта му ще дойде незабавно и разпръсква веднага облаците негативизъм и депресия. Чрез красотата небесният покровител се опитва да покаже правилния изход от сложна житейска ситуация.

7 — Ангелът на енергията. Активен и променлив ангел. Лесно може да го нараните, обидите и отхвърлите от себе си, затова не бива да го нагрубявате или да го обвинявате в нещо. За да получите подкрепата му, трябва постоянно да поддържате връзка с него и да благодарите за оказаната помощ – тогава ще стане отзивчив и винаги ще ви подскаже правилното решение.

8 — Ангел защитник. Това ангел свързва човека с роднинските му връзки. Ангелът въплъщава духа на починал роднина. Покровителят е винаги наблизо, следи живота на своя подопечен и го направлява. Родството помага бързо да се влезе в контакт с ангела, но не трябва да се забравя, че трябва да общувате със защитника чрез молитва и да показвате уважение към паметта на починалия.

9 – Ангелът на топлината. Това е много милостив и нежен ангел, който е готов да покровителства човек. Топлата любов и желанието му да помогне са най-поразителните характеристики на този небесен закрилник. Неговата помощ и небесното ходатайство помагат да се намери щастие, хармония, вяра, истинска любов. Ангелът с голяма радост изпълнява заветните мечти, пожелани в специални дни или големи православни празници.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?