Новините на фокус
Home » БЪЛГАРИЯ » Как да станете истински експерти в играта на Бинго?
Как да станете истински експерти в играта на Бинго?

Как да станете истински експерти в играта на Бинго?

Италианската форма на лотария, която някога е била номинирана за една от първите хазартни игри, определено може да се похвали с любопитни факти. Произлиза някъде през средновековието и търпи редица промени.

Можем да забележим, че Offnews може да подскаже къде ще открием наличието на онлайн бинго портали – отдавна тази игра се премести в дигиталното пространство и по всичко личи, че ще бъде доста трудно да открием зала, в която се играе.

За съжаление е малко трудно да споделим правилните практики относно достигането на експертно ниво, особено в тази игра. Не искаме да разочароваме почитателите, но ако обърнем внимание на известните правила за игра и забележим, че основната разновидност е единствено в броя числа, с които се играе, всеки един клиент ще остане доста изненадан от факта, че това е игра на шанса и няма никакви стратегии.

Защо сме толкова сигурни? В повечето случаи получаваме талони, на които има напечатани числа, които нямат някаква логика, а са на случаен принцип. След това трябва да попълваме картончето и всички цифри, защото в урната ще бъдат изтеглени по едно или друго време. Победител в играта е онзи играч, който първи успее да направи една линия. Успехът му ще донесе събраните средства от всички закупени карти или поне доста висок процент по тази линия – различните зали имаха някакви условия, но сега в онлайн версиите може да откриете лесно посочените общи условия.

Няма как да не забележим, че за няколко века в история, всеки е успял да се запознае с интересни факти и възможности в тази посока. Например ще открием, че тази игра е била качена до най-високата точка на света, за да се изиграе една игра благотворително. Японците държат рекорда за най-много хора в мрежата, които са играли едновременно „Бинго“, а що се отнася до популярното име на играта, то е дадено или от англичани или от ирландци.

Истинското име на играта е обвързано по-скоро с италианските лотарии, а и не трябва да забравяме, че тегленето е ставало само в събота или неделя, а малко след това започва и разпространението в Европа, като при пристигането си във Великобритания, офицерите често крещели в екстаз думата „Бинго“ и така  останало в историята.

Какво правят американците, когато получават тази игра? Първо ще я направят практически вечна и никой няма да чака до неделя, за да провери дали печели. Използват математици, които да създадат колкото се може повече карти и не на последно място – създават достатъчно зали, където да се играе. И до днес няма да откриете човек, който да сподели тайната за успех – такава просто не съществува.

Едва ли има майстор, който може да разпознае как ще се завъртят топките в урната и кои ще бъдат цифрите. Въпреки това има достатъчно истории за доста късметлии, тръгнали си с пълни джобове от този вид зали. Има само една подробност – те са се забавлявали и по никакъв начин не са се опитвали да открият така наречената тайна за победа. Понякога може да имате късмет, а друг път да останете без него.

Точно по тази причина  и самата игра позволява да бъдете разумни и да играете с няколко талончета на символична цена. Макар и да е забавна, въпросната италианска лотария също има своите рискове и напомняме, че отговорната игра трябва да бъде в основата, особено след като има достатъчно легенди за успехи и провали.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*