Горещи новини

Как изглежда най-голямото бебе в света днес: Роди се 7,3 килограма, вече е на 41 и привлича вниманието, където и да се появи

Как изглежда най-голямото бебе в света днес: Роди се 7.3 килограма вече е на 41 и привлича вниманието където и да се появи

Кевин Робърт е роден през 1983 г., като „най-голямото бебе в света“, с тегло 7,3 кг и се превърна в истинска сензация още с появата си.

Медиите там съобщиха, че Кевин е най-едрото бебе, раждано някога в Ню Джърси, а майка му била много изненадана от това явление и се наложило дребните дрехи, които била подготвила, да бъдат сменени с по-големи.

раждане бебе гигант

Снимка: Pinterest

Трябва да се приберем, да изпразним чекмеджетата и да му купим по-големи дрехи“, казала гордата майка след раждането.

Докато расте, Кевин е много различен от връстниците си и височината му винаги е била над средното ниво. Когато е на 12 години, Кевин е висок 170 см, а само след няколко години достига 195 см.

Кевин височина

Снимка: Pinterest

Днес той е на 41 години и също привлича много внимание, където и да се появи, тъй като е висок над 2 метра и тежи 136 килограма.

„Когато вървя по улицата, хората ме спират и ме питат колко съм висок“, казва Кевин.

Той работи в армията, женен е, а съпругата му е с почти същата височина като него.

най голямото бебе днес

Снимка: Pinterest

Кевин казва, че не е лесно да си най-високият в стаята, той трябва да се наведе, когато влиза през вратата, душовете винаги са твърде тесни за него и той дори не може да влезе в повечето коли.

мъж висок ръст

Снимка: Pinterest

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Как изглежда най-голямото бебе в света днес: Роди се 7,3 килограма, вече е на 41 и привлича вниманието, където и да се появи"

Какво мислите?