Как изглежда съпругата на Джеки Чан, след като 40 години е търпяла изневерите на съпруга си?

Kak izglejda suprugata na Djeki Chan

69-годишният актьор Джеки Чан трудно може да се нарече примерен семеен мъж и баща. В младостта си той води разгулен начин на живот и не пести пари за удоволствие.

На едно от партитата любимата му Лин обяви, че е бременна.

За да избегне клюки и слухове, Чан я изпрати в САЩ, където тя прекара цялата бременност сама. Джаки я посети само няколко дни преди раждането.

Двойката се жени без празненства и скоро се ражда единственият им син Джейси.

Семейството на Чан беше против съпругата му, убедено, че Лин иска да се възползва от богатството му. Джаки се доверяваше на семейството си и тайно следеше разходите на Лин. „Изневерих на Лин няколко пъти“, призна Чан в интервю. Един ден Лин го хвана в изневяра, но реши да не вдига скандал.

Чан се притесняваше, че жена му ще започне съдебен процес, но тя предпочете да запази семейния мир. Джаки преосмисли поведението си. „През всички тези години се отнасях към жената, която се грижеше за мен, като към враг“, спомня си той със съжаление.

Сега Джаки прекарва повече време у дома, опитвайки се да обърне внимание на жена си.

Известно е, че той прехвърля цялото си имущество на Лин, оставяйки сина си без наследство. „Искам Джейси да постигне всичко сам, а не да живее с парите ми“, казва Чан.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Как изглежда съпругата на Джеки Чан, след като 40 години е търпяла изневерите на съпруга си?"

Какво мислите?