Home » KO4 STORY » Как преди 23 години 3000 русенци посрещаха извънземни на летището в Щръклево /ВИДЕО/
Как преди 23 години 3000 русенци посрещаха извънземни на летището в Щръклево ВИДЕО
Как преди 23 години 3000 русенци посрещаха извънземни на летището в Щръклево ВИДЕО

Как преди 23 години 3000 русенци посрещаха извънземни на летището в Щръклево /ВИДЕО/

На 11 септември 1995 г. на летище Щръклево край Русе се събират около 3000 души. Там са и медиите, които са информирани двайсетина дни преди тази дата.

Всички очакват кацането на осем кораба от планетата Криси. Три дами, костюмирани в бледо розово, контактуват с извънземните директно. Те искат пистата да е свободна, за да могат в 11 часа да кацнат крисианците. Освен това трябва да има венец и плат, на който да стъпи лидерът им, когото контактьорките назовават по име. Това изискване остава неизпълнено.

Липсва и лидер от българска страна. И други пропуски има в посрещането. Нещата стават много спорни. След три часа чакане полицаи придружават контактьорките, за да не се излее на главите им гневът на излъганата тълпа. Според уфолозите, обаче, много сме се изложили, задето не могли да кацнат на Щръклево извънземните. Общината един венец да не приготви и една пита хляб с мед… Точно тогава България си изпуснала шанса за спасение. От това време е останал още един автентичен документ. Коментарите са направени на следващия ден:

ТЖВ: … Те се уплашили, като видели толкоз народ. Гледам аз една жена стара, повела и дядото, то едва се крепи, кокорят се, дядото вика: „Аз нищо не мога да видя, ако ма бутни, ша разбера.“ Викам си на ума, какво цървулите ми ли държиш тука, като си дошъл и ти като мене.

ДАК: Някои разправят, че слезли на Бъзън и раздавали долари.
ТЖВ: …Ония с бирата и кебапчетата направиха работата. И много милиция, много нещо. С пистолети на кръста и в ръце с пистолети – пазят, ония да не вземат някого и да го отвлекат.

ДАК: А, то до секи милиционер по едно момиче такова засукано – и да слезнат ония, няма да се усетят, че да гърмят.

ТЖВ: То за да дойде толкоз народ, те са се обадили, предадено е, че ще дойдат.
ДАК: Ма много народ, кола до кола. Кого чакат? Миаля чакат. ТЖВ: Абе, за да има от София коли, значи има нещо…От десет часа някои чакат. Ний отидохме към дванайсе, обаче са прибрахме, момчето беше на работа, втора смяна щеше да ходи.
СК: Разправят за тез космонавти, че имали много пари и злато – богата работа, и на България щели да дадат.
ДАК: Ма не слязоха.

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?