Камен Воденичаров за Слави Трифонов: Не успяхме да открием формулата да постигнем заедно това, което искахме

Kamen Vo za Slavi Trifonov

Камен Воденичаров заведе Деси Банова-Плевнелиева в любимото си Шесто основно училище „Граф Игнатиев“ в София и говори затова дали е бил палав ученик, има ли носталгия към славните времена на студентското предаване „Ку-ку“, какво мисли за участието на Слави Трифонов в политиката, има ли любов в живота му?

В училището е окачен негов портрет – на стената на популярните ученици. „Пазя усещането за грижа от учители и родители, както за свобода. Ходехме сами на училище през вътрешните дворове на центъра на София, живеехме в друг свят. Бях водещ на събитията, на които канехме родителите си“, спомня си той пред камерата на NOVA.

„Винаги съм бил влюбен и съм обичал, иначе не мога да творя. Любовта винаги има място в живота ми. Чудесата се случват, когато ги вярваме и ги викаме. Важно е да се радваш на успеха на колеги и на хората, които обичаш“, смята той.

Баща му Борис е бил музикант, един от видните телевизионери, създател на продукции за богатството на народното творчество.

„Той възпита любов към изкуството. Целия ми род са музиканти, от ловешките воденици. Първата ми среща с музиката, театъра и телевизията, се случва благодарение на тях. Всички са се отнасяли с много любов към мен. Насочих се към театъра защото у нас беше огромна репетиционна“, разкри актьорът.

Споделя, че има носталгия към младостта.

„Правехме точно каквото си искахме, бяхме нахални, решителни и свободни, за нас нямаше преграда или стена, която да може да устои на желанията ни. Духът на времето беше такъв. Актьорската ми професия е водещата – усещането да си на сцената, такова щастие, каквото съм имал възможността да изпитам, но занаятът пеещ актьор ми е донесъл още повече удовлетворение. 30 000 души са пели заедно с мен. Това е смразяващо удоволствие. Ако имам втори шанс в друг живот, бих опитал с медицина“, казва Воденичаров.

Относно участието на Слави Трифонов в политиката той посочи, че го подкрепя, защото се опитва да подобри ситуацията.

„Свързва ни добро приятелство, бяхме и съдружници. Всеки поотделно постигна каквото искаше, не успяхме обаче да открием формулата да го направим заедно“, допълни той.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Камен Воденичаров за Слави Трифонов: Не успяхме да открием формулата да постигнем заедно това, което искахме"

Какво мислите?