Кантарът на Веско Маринов удари 150 (Снимка)

Kantara na Vesko Marinov udari 150 kg

Кантарът на Веселин Маринов удари 150. За това сигнализират пред „Ретро“ негови съседи от столичния квартал „Студентски град“.

Веселин Маринов води неравна битка с килограмите от няколко години насам, а през последните няколко месеца изпълнителят съвсем е загубил дирята на здравословните килограми.

„Може и да има здравословни проблеми, защото Веско никога не е изглеждал така. Виждала съм го да се задъхва, докато върви към асансьора. По принцип той е човек, който винаги е бил много суетен и е държал на външния си вид, затова предполагам, че проблемът може да е по-сериозен“, коментира пред „Ретро“ съседка на певеца, която пожела да остане анонимна.

Възможно е и начинът, по-който изглежда изпълнителят, да е свързан с тежката загуба, която го сполетя преди месец, предполагат хора от близкия му кръг. В края на май Маринов загуби майка си Йорданка Маринова, към която бе много силно привързан. Заради смъртта ѝ концертите на известния изпълнител бяха отложени с месец, а той потъна в дълбока скръб. 91-годишната жена изкара последните си дни в дом за стари хора, а Веско Маринов тъгуваше, че никой не е останал вече в родната му къща в Полски Тръмбеш.

„Вече няма никого в родната ми къща в Полски Тръмбеш и ме е страх да отида там. Откакто никой не живее там, не ходя. Спомените тежат – всяка вещ и растение ти говори. Много съм привързан към спокойствието на моето детство, към красивите игри… Трудно мога да опиша какво е за мен родната ми къща“, сподели неотдавна музикантът.

Стъписани от вида му напоследък са и феновете му. По участия те не могат да повярват на гледката, която са принудени да наблюдават от първите редове по концертите му. Негови почитатели са изключително разочаровани не само от запуснатата му визия, но и от отношението му в последно време. „И той като Лили Иванова започна да забранява да го снимат по участия. Види ли, че някой е извадил телефона си на сцената, започва да прави забележки по микрофона и да се кара“, разказват фенове на Веско Маринов.

Според запознати изпълнителят от Полски Тръмбеш изпитвал сериозни комплекси заради наедрелите си форми и затова влизал в пререкания с публиката, когато го снимат.

„Приберете телефоните! Моля, не ме снимайте! Забранявам! Дошли сме да се забавляваме, не да си правим селфита“, крещял Веско през микрофона на почитателите си.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Кантарът на Веско Маринов удари 150 (Снимка)"

Какво мислите?