Катето Евро място не може да се намери: Жестоко оплюха тоалета й на сватбата на Сашо (СНИМКИ)

Катето Евро място не може да се намери: Жестоко оплюха тоалета й на сватбата на Сашо (СНИМКИ)

Макар да се радва на огромната любов на феновете си, Катето Евро неочаквано се сблъска с хейт в социалните мрежи, а причината бе тоалетът, който актрисата бе избрала за сватбата на сина си, Александър Кадиев и моделката Ивелина Чоева, която се състоя миналия уикенд.

На специалното събитие актрисата се появи в розова ленена рокля се изтъква, че тоалетът на свекървата е бил прекалено измачкан. И материята от естествен лен избрана неудачно.

Може би за горещите дни се смята за удобна и лека, но на вид определено не.

Катето и Сашо

Снимка: kliuki.net

„Не й е лош тоалетът, но поне да го бе изгладила преди да го облече, веднага я скастриха в социалната мрежа. „Роклята й стои добре, но може ли толкова да е измачкана, да не би такава да е новата мода!”, хапят актрисата нейни фенки.

Катето ЕВро тоалета

Снимка: kliuki.net

Появиха се обаче и нейни защитниички, които обясниха, че в последно време уважаващите себе си жени и тези, които се имат за истински дами предпочитат да се издокарват само с естествени материи. И не обличат нищо изкуствено. Но всичко естествено се мачка, само изкуствените ги переш и обличаш!.

тоалет Катето Евро

Снимка: kliuki.net

Има и такива, които одобриха сватбената премяна на свекървата и казват: „И роклята и грима на Катето, че и прическата й бяха отлични, коментират симпатизантите на актрисата от „Оркестър без име”.

Катето Евро и Сашо сватба

Снимка: Инстаграм

Модни специалисти изказаха мнение по въпроса и твърдят, че е било по-добре за сватбата на сина си свекървата да избере тоалет не от лен , а от коприна или шифон. Защото тези материи винаги изглеждат шикозно и елегантно. А не от лен, който по принцип винаги на вид е смачкан.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Катето Евро място не може да се намери: Жестоко оплюха тоалета й на сватбата на Сашо (СНИМКИ)"

Какво мислите?