Кирил Десподов с голяма новина: Сгоден съм, живеем заедно и искаме деца

Despodov e sgoden i jivee zaedno s godenicata si

Капитанът на националния отбор Кирил Десподов разкри голяма новина за личния си живот. Той призна за първи път, че е официално сгоден и живее с половинката си в Гърция. Двамата дори работят за дете.

„От футболна гледна точка на 70-80% съм си сбъднал мечтите и целите си. Мечтая да играя в Шампионската лига и това да бъде с отбор, с който мога да усетя емоцията на хората, а аз да бъда удовлетворен от това, което съм свършил. В личен план също има неща, които искам да постигна. Аз съм сгоден. Надявам се скоро да имам деца. Живеем заедно в Солун, подкрепяме се“, каза Кирил Десподов в предаването „Събуди се“ по Нова телевизия.

Както „България Днес“ първи писа, годеницата му се казва Силвия Зорова е дъщеря на кашкаваления бос Димитър Зоров.

Силвия Зорова е годеницата на Десподов
Силвия Зорова е годеницата на Десподов

Десподов си направил нова татуировка – четирилистна детелина. Нападателят на ПАОК я показа в ефир и разказа нейната история. На тренировка се загледал, че в тревата има детелини. Разтърсил се за четирилистна и на 20-тата секунда намерил. Пожелал си нещо и то бързо се сбъднало. Затова си направил татуировката.

 „Аз съм изключително щастлив от моя живот. Не искам нищо да променям“, каза Кирил Десподов.

„Стягай се, защото от утре ставаш мъж“. Това бяха думите на Христо Стоичков след един мач за Купата на България при юношите срещу „Черно море“, когато бяхме в „Литекс“. Тогава бях на 15 години. Аз вкарах два гола и спечелихме трофея. След мача Стоичков влезе в съблекалнята и каза, че утре съм на тренировка с първия отбор.

Христо Стоичков е човекът, който ми даде пътя в мъжкия футбол. Той ме оттласна. С него си говорим за много неща. Гледа ни по мачове. Не само мен, но и другите момчета, на които е бил треньор в „Литекс“. Постоянно казва, че се радва за нас. Понякога се сещаме за спомени отпреди. Когато говори за това, той се радва“, призна националът.

„От днешна гледна точка бих казал на 15-годишния Кирил Десподов, че пътят няма да е лесен, да се бори, да не се предава и да вярва в себе си.“

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Кирил Десподов с голяма новина: Сгоден съм, живеем заедно и искаме деца"

Какво мислите?