Горещи новини

Когато си закъсала дотам, че чак е тъжно: Божана Кацарова си свали г@щите и сутиена за пет лайка! (ШОК СНИМКИ – изгонете хлапетата)

Bojana Kacarova go zakusa

Кулинарката Божана Кацарова, която преди време се чудеше в кое риалити да се набута, че да „блесне“, отдавна вече е забравена.

Да, тя има свое готварско предаване в нета, но явно рейтингът му здравата е паднал, та се наложи тя да предприеме крути мерки.

Майтапът настрана – това, което Кацарова си позволи, вече надминава всички морални и етични граници. Нещо повече – евтино, вулгарно и грозно е. И това не е просто наше мнение, а мнението на болшинството хора, станали свидетели на безплатния панаир на Божанка.

Както си готвеше, шантавата готвачка изведнъж реши да си вдигне блузката, под която нямаше дори сутиен. Да, знаем, че си е сложила силиконови импланти, нямаше нужда да ги навира в очите на всички, без да са й ги искали…

След което Кацарова не спря дотук, а се обърна с гръб към камерата и си вдигна полата, че да й лъсне цялата задница. „След като ергенът спря да ме следва, ми намаляха много гледанията, та сега дано да поемат малък възход“, тъпо се захили Божана, без да й пука, че в момента, в който се кълчеше по натура, до нея имаше мъж.

Виждате сами кадрите, така че повече коментари са излишни. А и гледката не е нещо естетично и красиво, че да я обсъждаме до безкрай.

Източник: Crimesbg.com

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Когато си закъсала дотам, че чак е тъжно: Божана Кацарова си свали г@щите и сутиена за пет лайка! (ШОК СНИМКИ – изгонете хлапетата)"

Какво мислите?