Новините на фокус
Home » ЗА МЪЖЕТЕ » Кой спорт е номер едно, който онлайн играчите избират за залози?
Кой спорт е номер едно който онлайн играчите избират за залози?

Кой спорт е номер едно, който онлайн играчите избират за залози?

Готови сме да се обзаложим, че отговорът е повече от известен и вече го имате, докато сте прочели това заглавие.

Няма нужда от представяне и няма защо да търсим изненадата – най-добрият и интересен спорт в последният век е най-вероятно футболът. Този факт е известен и на българският спорт и хазартните компании, осъзнали точно това с помощта на опита и разглеждането на предпочитанията на спортните запалянковци.

Дойде ли време да коментираме спорт, ясно е, че в Европа ще говорим за футбол, ако разглеждахме азиатския пазар, най-вероятно трябваше да се насочим към крикета, докато в САЩ ще имаме поглед към американски футбол и баскетбол – двете дисциплини там са с особена зрителска аудитория, а и често се наблюдават преходи за милиони долари, които бързо променят наложеното статукво на големите отбори.

На нашата родна ширина са известни и основните закономерности – не можем да видим невероятни успехи от страна на родните клубове, когато дойдат популярните европейски турнири, но и не можем да се оплачем от тяхното присъствие. В последните 5-10 години станахме свидетели на влизането в престижния европейски футбол, макар и феновете да трябваше да гледат как градските тимове отпадат от далеч по-добре организирани финансови гиганти.

Не случайно футболът е сред най-предпочитаните спортове за залози и тук няма никаква изненада – все пак говорим за индустрия, в която се инвестират милиарди и освен роден футбол, разполагаме с поглед към всяко едно първенство от Европа, а някои от големите букмейкъри веднага ще предложат дори срещи от Азия, Южна Америка и още много други.

Към това не трябва да забравяме и присъствието на няколко първенства във всяка една страна, а ако искаме да затвърдим основните позиции на футбола, веднага ще споменем, че при виртуалните спортове е един от най-предпочитаните и често печели вниманието на запалянковците, чийто любими фаворити вече се отпаднали от големите турнири. Тук не трябва да пропускаме и електронните спортове, където именно FIFA симулаторите работят извънредно.

Футболът е адреналин, но също така изисква и постигането на един баланс – на този link ще откриете добри съвети относно изграждането на правилна методология при правенето на футболни прогнози.

Говорим за тях и с още една цел – нито един външен фактор не може да повлияе на този спорт, всичко се случва в рамките на 90 минути, а понякога изненадите са толкова много, че шансът дори да си представим крайния резултат не само може да бъде разочароващ за  запалянковците, но и да ускори активирането на функции като кеш-аут.

Благодарение на тази хомогенност и високото медийно покритие – не случайно спортните канали за футбол станаха платени и в момента се радват на толкова приходи – любимата игра винаги носи емоция и удоволствие, а и често е причина са формирането на нови интереси, търсенето на приятели и фенове на клуба, както и много други. А когато е възможно да се правят прогнози, като тук визираме не само тази за краен победител или точен резултат, а за една много добра и професионална дисекция на цялата среща.

Клиентите имат свободата да номинират голмайстор, да се опитат да познаят завършека на моментно изпълнение, да познаят броя картони или да номинират броя фалове за цялата среща. Да дадат виртуално предимство на даден тим, видимо по-слаб с помощта на хендикап и още много други.

В това отношение е позволена дори комбинацията от залози, която позволява на феновете да дадат воля на чувствата си, може да се смята и за другата основна причина за номинирането на футбола като фаворит, но всичко това също не трябва да ни изненадва, просто това е спортът, който всеки може да играе, гледа и дори да чете за него, а това е само още една добра новина за спортните фенове.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*