Горещи новини

Комшии скочиха на Крум Савов и жена му! Искат да ги изселят от комплекса

Комшии скочиха на Крум Савов и жена му! Искат да ги изселят от комплекса

Гневни съседи скочиха на водещия Крум Савов и съпругата му Мая Савова

Семейството живее в затворения софийски комплекс „Макси“. Комшиите им отдавна са им „вдигнали мерника“, понеже Крум Савов се държи грубо и безцеремонно със съседите си. А жена му Мая била надута и високомерна, все едно е кралска особа.

Проблемът, за да ги нарочат бил, че не си плащали битовите сметки, както и тези за общите масти. Общата им сметка за газта миналата година била 5000 лева. Савови не са платили още своя дял от нея, което възлизал на 800 лева.

„Кой ще им плаща сметките на тези, ние ли? Впрочем ние сме ги платили, защото иначе ще ни врътнат кранчето на газта, а те дължат парите на нас, съседите. Но се правят на ударени и не са дали лев.

Жена му пък не спира да си навира гагата навсякъде, все се занимава с интриги, снима се непрекъснато във фейса, а пари йок, все на ударени се правят. Ама още малко ще ги потърпим, пък накрая ще ги изгоним от комплекса“, заканили са се комшиите им.

Потърсен за коментар, Крум Савов заяви, че това са гнусни инсинуации. Той и жена му не дължали нищо никому, били си платили всички битови сметки и нямали нито една висяща.

Източник: Crimesbg.com

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Комшии скочиха на Крум Савов и жена му! Искат да ги изселят от комплекса"

Какво мислите?