Кравец не е единствената! Вижте кои са СКАНДАЛНИТЕ миски с отнети корони (СНИМКИ)

Miski s otneti koroni

Елизабет Кравец не е единствената Мис България, на която короната й е отнета от организаторите, разбра Ко4.

Както стана известно, българката с украински корени ще бъде лишена от титлата си.

Въпреки че с избора на почти всички миски има скандали, повечето от тях са за това дали титлата им е била уредена, дори платена, или че не са заслужили приза. Разбира, се има и огромен хейт. Не минава и издание на конкурса, след което миските да не са оплюти, коментирани, обиждани. Само няколко обаче са случаите, когато короната е отнета.

Преди 12 години за Мис България бе избрана Ина Манчева, но само няколко часа по-късно титлата й бе свалена. Проверка на организаторите установи, че тя е спечелила гласа на публиката нечестно. Короната й бе отнета на живо в национален ефир и връчена на Габриела Василева.

Манипулацията станала посредством софтуер, който дава достъп до нечий компютър от разстояние, без собственикът му да знае.

„В момента, в който колегите са открили тази хакерска атака, се свързаха с мен, за да обсъдим ситуацията. Гласът на публиката – 10-ия член на журито, е бил решаващ. Той носи 3 точки“, обясни тогава в национален ефир председателят на журито в конкурса Стойчо Керев.

Заради фотоси, на които се вижда много плът пък Теди Бургазлиева  бе спряна от участие в „Мис Свят“ през далечната 2002 г.

Чаровницата била злепоставена, след  като някой пратил по пощата до централата на конкурса г в Лондон снимките й, правени от известния фотограф Енчо Найденов. Скандалните фотоси били правени пет месеца преди коронясването на Теди.

Мисис България за 2017 година Надя Недялкова пък остана без титла и без корона, но тъй като малко хора подозират за призьорката и надпреварата, в която е участвала, новината не развълнува мнозина. Заради неспазване на клаузи от договора миската сама се лиши от приза си.

Надя ще трябва да се прости с лентата и короната в най-кратки срокове. Главната причина за отнемане на титлата от брюнетката е неин отказ да представи страната ни на световен форум за красота.

Това е задължение на всяка една от носителките на приза.

ХотАрена

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Кравец не е единствената! Вижте кои са СКАНДАЛНИТЕ миски с отнети корони (СНИМКИ)"

Какво мислите?