Горещи новини

Къщата е на 340 години. Как изглежда вътре след ремонт: СНИМКИ

Vijte kushtata n 340 godini

През 1680 г., докато Исак Нютон работи с вдъхновение върху теорията си за гравитацията, тази каменна къща с мазилка се появява някъде на Земята. Намира се близо до северния бряг на Корнуол.

След много десетилетия младо семейство го придобива и започва процес на реставрация и обновяване.

След завършване на основните ремонти и модернизиране на жизнените системи на къщата, интериорът беше следващ. Собствениците избраха дизайн, който с любов наричат ​​„селски блясък от старата школа“.

Малките прозорци и ниските тавани, характерни за старите вили, правеха къщата да изглежда тъмна и неуютна. За да внесат светлина, стените, таваните и гредите бяха боядисани с нов слой бяла боя. Белите рамки на прозорците подобряват отразяването на естествената светлина.

Полилеите придават изтънченост, а декоративните огледала подобряват осветеността на пространството.

Трапезария

Избирайки светли дамаски и мебели, собствениците обърнаха внимание и на това да почистят вековете натрупани сажди от камината, превръщайки я в светъл център на стаята.

Основните всекидневни и трапезарии заемат пространство, което първоначално е построено преди 340 години. По-късно е добавена пристройка, в която сега се помещават рустикална кухня и баня с ретро мебели.

Преди да бъде добавено кухненското пространство, всички приготовления се извършваха в основната всекидневна до камината.

Баня

Стълбище до камината води до горния етаж до две спални, сгушени под покрива.

стълбище

Малко кътче до камината се превърна в място за релакс с ретро кожен стол и книги.

Наблизо, до прозореца, има седалка с меко покритие от овча кожа – още едно приятно място за четене.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Къщата е на 340 години. Как изглежда вътре след ремонт: СНИМКИ"

Какво мислите?