Лихвари преследват Джулиана Гани и мъжа й, дължат им 25 бона! (тя не спира да харчи, на заем са и в Тунис)

Lihvari presledvat Djuliana Gani

Приказките, че Джулиана Гани е от богат род и има куп пари, вече са история.

Да, силиконката действително е била добре подплатена материално от родителите си, но с нейния размах на харчене и издържане на мъже, отдавна вече всичко е заминало.

Това разкриха шокиращо нейни близки, които са притеснени от факта, че Гани и Гецов са преследвани от лихвари. Сумата, която им дължат към момента, е 25 000 лева, защото силиконката успяла да погаси друга част с хонорара от „Като две капки вода“.

Тази е и причината тя да се съгласи да участва в шоуто като помолила Маги Халваджиян да й изплати сумата предварително, защото положението й с кредиторите е много зле. Арменецът проявил разбиране, но Джулката явно не може да проумее, че трябва да свие разходите си.

Напротив – тя и мъжлето й сега са в Тунис, и пак с пари на заем. Този път сумата е скромна, само 2000 лева, каквато се иска за най-евтините екскурзии като тази. Туроператори предлагат супер скромни оферти за Тунис, както сами може да проверите по сайтовете.

„Джулиана има някакви проблеми със себе си. Тя постоянно драпа да показва висок стандарт на живот, лъскави пътешествия и прочие, но това няма общо с реалността, не и с нейната реалност и тази на мъжа й, който взима „стотинки“ заплата като полицай“, коментират запознати.

Източник: Crimesbg.com

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Лихвари преследват Джулиана Гани и мъжа й, дължат им 25 бона! (тя не спира да харчи, на заем са и в Тунис)"

Какво мислите?