Любима двойка от „Един за друг“ е в очакване на щастливо събитие: 1+1=4!

Любима двойка от "Един за друг" е в очакване на щастливо събитие: 1+1=4!

Те са сред най-любимите на зрителите двойки от романтичното риалити “ Един за друг „. Кристина Дончева и Артьом Анатолиевич – Арти споделиха с последователите си в Инстаграм най-прекрасната новина – ще стават родители за втори път!

Припомняме, че двамата вече се радват на момченце, а на път е и второ.

„С най-голяма радост споделяме с вас, че нашето семейство расте! Очакваме ново попълнение и нямаме търпение да посрещнем още едно малко чудо. Това е специален момент за нас, пълен с любов и очакване – Виторио скоро ще стане батко, а нашият дом ще се изпълни с още повече радост и щастие.

Благодарим ви за подкрепата и че сте част от нашето пътешествие! Следващата глава започва и не можем да си представим по-вълнуващ момент!“, пише Криси в Инстаграм. Те споделиха и сладко видео, озаглавено „1+1=4“, в което малкият им син нежно целува коремчето на мама:

Криси и Артьом бебе

Снимка: Instagram

След като излязоха от Къщата на влюбените те споделиха в подкаст, че техният сезон е рекордьор по заченати бебета, както и че те самите са правили секс в предаването още на втората вечер – нещо, което определят за напълно нормално сред всички млади и влюбени двойки, не само в предаването, а и извън него.

Криси бременна

Снимка: Instagram

Криси и Арти се определят  като строги родители, които са привърженици на ясно изградените правила. На въпроса защо още не са минали под венчилото, те отговориха, че и това предстои, но само след раждането на второто им дете.

Криси Един за друг бременна

Снимка: Instagram

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Любима двойка от „Един за друг“ е в очакване на щастливо събитие: 1+1=4!"

Какво мислите?