Новините на фокус
Home » ЗА ДАМИТЕ » Любовна афера с червеното дамско бельо
Любовна афера с червеното дамско бельо

Любовна афера с червеното дамско бельо

Тъй като всички излизаме от еуфорията след празника на Свети Валентин, не бива да бързаме да прибираме новото секси червено бельо чак до следващата година.

Червеното бельо е пред останалите

Червеното бельо е синоним на романтика и страст от край време. Цветът е смело допълнение към всеки дамски гардероб, независимо дали става дума за бельо или рокля. Повечето от нас също свързват червения цвят с любов, съблазняване и сила. За някои култури може дори да символизира късмет.

Носенето на червени дрехи незабавно привлича вниманието. Трудно е да не забележиш една ярко червена бална рокля или да не се размечтаеш, когато видиш екстравагантен модел еротично бельо. Ето защо, ако искате да подправите допълнително всяка романтична вечер, може да се ориентирате към червения цвят.

Събужда въображението

Налице са и много научни изследвания за това, защо сме толкова привлечени от червения цвят. При анкетирането винаги много мъже и жени твърдят, че са по-сексуално привлечени от изображения на други мъже и жени, носещи червени дрехи или бельо. Изглежда сякаш е заложено в нас да бъдем привлечени от червеното повече, отколкото можем да осъзнаем.

Червеното е невероятно ласкаещ цвят за всички типове кожа, тъй като се предлага в различни топли и студени тонове. Независимо дали сте избрали наситен и поразителен червен цвят, вдъхновен от виното оттенък, или дори бордо или кестеняво, ще видите, че цветът озарява кожата ви моментално.

Подходящо е за комбинации

Никой не е казал, че нямате право да комбинирате вашето бельо по собствено усмотрение. Можете да използвате красивия червен сутиен с дантела в комбинация с любимите ви черни бразилиани или бикини. Това далеч не изчерпва възможностите за импровизации по отношение на цвят и облекло. Домашните халати и нощници не бива да бъдат подценявани, защото могат да придадат допълнителна нотка загадъчност на вашата секси самоличност.

Червеното трябва да е част от всеки дамски гардероб

Няма особено значение дали сте избрали да държите малко червено бельо под ръка за онези романтични моменти или сте решили да включите повече от него в обичайния си ежедневен гардероб, ние от Velina Vanity смятаме, че трябва да се отдадете на дълготрайна връзка с червено бельо. Както виждате – то има много предимства. Плюс това, бельото не просто служи за определена цел под дрехите, то може също и да бъде забавно!

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*