Майка на детенце на 1 година гасне, помогнете й да оцелее

Mlada maika ima nujda ot pomosht

Казвам се Антония Марчева. Имам малко детенце на 1 година, което безкрайно обичам. Нуждая се спешно от трансплантация на костен мозък, за да продължа да водя нормален живот и да се грижа за детето си. Тя е много привързана към мен.

По време на бременност, отключвам заболяване, което в България за 1 година не успяха да диагностицират. След ходене по мъките и лутане из тукашните болници, се наложи да замина за Турция, където да потърся помощ. Там лекарите установиха, че страдам от Аплазия на костен мозък.

Сумата за лечението ми за съжаление е непосилна за семейството ми и се нуждая от вашата помощ. Да отгледам, възпитам и да видя как малкото ми бебенце се превръща в човек.

Мили хора, помогнете ми да видя детето си как расте!

Единствената ми сила в момента е детенцето ми, което обожавам безкрайно и което чака мама да се излекува и да не ходи постоянно по болници и лаборатории, а цялото това време да го дава на прекрасното си момиченце ????

Моля се на Господ да е с мен и в този труден момент, да имаме съвместимост с моя брат, да ми стане донор и да се излекувам напълно, за да се отдам на детенцето си и семейството си!

Който иска да помогне, може да го направи през платформата PavelAndreev.bg

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Майка на детенце на 1 година гасне, помогнете й да оцелее"

Какво мислите?