Горещи новини

Малкият Благойчо: Най-много обичам тати! (на Златка Райкова й се изправи косата, Джизъса се кефи – СНИМКИ)

Malkiq Blagoicho obicha nai mnogo tati

Отдавна знаем, че Благой Георгиев и Златка Райкова не се спогаждат след раздялата си и дори това е меко казано.

Плеймейтката не иска да чува за бившия си най-вече, защото почти не поглежда сина си Благой младши. Грижите и отговорността за момченцето са изцяло на гърба на Златка и новия й съпруг Карен Хачатрян, на когото тя също роди син – малък Каренчо…

След години, в които Джизъса почти не се е вясвал, не е участвал във възпитанието на сина си, а за пари да не говорим, изведнъж той реши да се появи – прави го от дъжд на вятър – и отново да го изиграе перфектният баща.

Знаем, че децата са податливи и най-вече, когато им се угажда, така че малкият е пленен тотално от татко си. Това показа и самият Благой Георгиев като записа видео и го тикна в муцуната на Райкова. На видеото той пита сина си – кажи, кого обичаш най-много? А малкият отговаря – тати!

Следва бурен радостен смях и изплезване към камерата от страна на Джизъса. Не смятате, че той се плези на всички нас, нали?! Ясно е, че се плези на Русата Златка.

Само можем да предполагаме как се чувства тя в момента и до каква степен е бясна, при това с право. „Не може един биологичен баща да се вясва три пъти годишно при детето си, да го лигави и да се прави на добър, а майката, дето го гледа 24/7 кучета я яли“, коментират и хората в нета.

Източник: Crimesbg.com

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Малкият Благойчо: Най-много обичам тати! (на Златка Райкова й се изправи косата, Джизъса се кефи – СНИМКИ)"

Какво мислите?