Маргарита Михнева се бори за живота си

Novini za Margarita Mihneva

„Добре съм, дъщеря ми Неда се грижи за мен! Непрекъснато бдят лекари над мен, но се чувствам прекрасно. Не гледам телевизия и рядко говоря по телефона.“

Така Маргарита Михнева наскоро сподели с журналисти, които я срещат на улицата, прикрепяна от единствената си наследница. Силно се надяваме състоянието й да се подобрява, но информацията ни е друга, пише Минаха години.

Бившата телевизионна водеща от години страда от онкологично заболяване. 20 години след като преборила успешно рак на гърдата, била диагностицирана с рак на костите. Той й е бил открит от лекарите при преглед през 2021 г.

„Наложи се спешна операция. Изрязаха ребра – седмо, осмо и девето. Такава операция за първи път се правеше в България. Мислех да се оперирам в Швейцария, шефът на дъщеря ми щеше да помогне, но казаха, че могат да ме оперират най-рано след 4 месеца което при агресивен рак е доста време. Няма да крия – болезнена операция беше. Болеше доста силно, когато излязох от упойката“, сподели тогава Михнева.

„Няма да коментирам здравословното си състояние“, лаконична е днес журналистката. Тя е настанена в луксозен дом в столичния комплекс „Царско село”, където получава денонощно обгрижване. За да е до нея, дъщерята, периодично си идва от Швейцария, където живее с богатия си съпруг и двете си деца.

Неда Михнева е учител по тенис в най-скъпото частно училище в света – „Льо Розе“. Тя е плод на любовта на Маргарита с някогашния тенис състезател Петър Михнев. Двамата са разведени, а той има друг брак и син на име Петър, който също се занимава с тенис. След като състоянието на журналистката се влошава в последните месеци, той пренебрегва враждата им и също съдейства, за да се обезпечи ТВ-легендата с най-добрите грижи.

„Цял живот работех, уволняваха ме, гонеха ме и защо? За да получавам малка пенсия“, споделяла е журналистката. В трудните си старини поне е щастлива баба на две внучета, на които е гостувала, докато състоянието й е позволявало да лети. Тя никога не се е хвалила с наследниците на дъщеря си – Леона Маргарита и по-малкото й братче Тео, които ревностно пазеше далеч от публично внимание.

Признава, че е доволна от факта, че Неда е избрала да се установи в уредената Швейцария. А не е останала в България, където трябва да се бори с куп нередности.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Маргарита Михнева се бори за живота си"

Какво мислите?