Горещи новини

Мариана Векилска и Симеон Колев най-сетне се събраха 5 години след развода, а поводът е прекрасен (СНИМКИ)

Мариана Векилска и Симеон Колев най-сетне се събраха 5 години след развода а поводът е прекрасен (СНИМКИ)

Те бяха едно от най-лъчезарните звездни семейста у нас, но нещата между тях не приключиха с добро. Мариана Векилска и бившият й съпруг, водещият от БГ Радио Симеон Колев, се разделиха официално преди 5 години, а в медиите се изписаха какви ли не небивалици за враждата между тях.

Е, с днешна дата можем да кажем, че лошото вече е в миналото им и те са готови отново да застанат един до друг в името на семейството – направиха го на изпращането на пълнолетния им вече син Момчил, а водещата  качи емоционален пост в социалната мрежа Фейсбук. Plovdiv24.bg го публикува с незначителна редакторска намеса:

Мариана и Симо

Снимка: plovdiv24.bg

„Моето момченце заминава да учи в чужбина.

Вярвам, че както момиченцето ми, когато приключи, ще си се върне у дома.

Наскоро приятелка ми напомни, че децата ни първо трябва много да обикалят и да пътуват, за да им се отворят очите, да им се разшири мирогледът и да пораснат. И после да си се приберат. И е права.

Защото България има нужда от млади, добре образовани хора със светли души. Ние имаме нужда от тях тук. Да ни осветяват света и да противодействат на властващите зли сили.

Да ти е по вода, момчето ми! Сърцето да те води! Да не знаеш граници в мечтите си! Защото можеш всичко! Момо, ти си върхът!

Мариана Векилска деца

Снимка: plovdiv24.bg

Да изпрати братчето си на купона присъства и неговата „кака“, Габриела, която е от първия брак на Векилска, но двете й деца остават много близки.

Габриела и Момчил

Снимка: plovdiv24.bg

Мариана Векилска изпращане Момчил

Снимка: plovdiv24.bg

Ние от „За Жената“ желаем попътен вятър на Момчил в морето на живота!

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Мариана Векилска и Симеон Колев най-сетне се събраха 5 години след развода, а поводът е прекрасен (СНИМКИ)"

Какво мислите?