Мариела Нордел: Сега ще ви кажа истината за DJ Мартен и Новак Джокович!

Мариела Нордел: Сега ще ви кажа истината за DJ Мартен и Новак Джокович!

Прочутата готвачка Мариела Нордел излезе със своя версия защо DJ Мартен е отказал да изпълни музикалното желание на сръбския тенисист Новак Джокович.

Ето какво написа кулинарката в профила си във Фейсбук:

Да обясня защо Ди Джей Мартен отказа на Новак Джокович!

За първи път го видях в един софийски клуб през далечната 2008. Тогава се бях разделила със съпруга ми, бях на 39 и яко ме тресеше кризата на средната възраст. Изпитвах ужас като си представех, че скоро ще чукна 40-така. Партих всяка вечер по клубовете като за последно и го бех ударила на живот.

Една вечер забелязах високия, стилен, чернокос ди джей и пуснах цялото си кубинско очарование. Разбрахме се да го изчакам да му свърши ангажимента и да продължим вечерта в апартамента ми.

Взех такси, а момчето ме следваше с мотора си. У дома той нахлу веднага от врата в банята, а, аз пуснах хубава музика и направих коктейли.

Като излезе и го видях по слипове, направо се стреснах. Не, че беше грозен, но почти цялото му тяло беше покрито с татуси – нещо, което в клуба не бях забелязала, защото беше с дълги ръкави и светлината беше приглушена.

Явно потресът ми много е личал (аз имам силна фобия и непреодолимо отвращение към татуировки и пирсинги), защото Мартен се спря насред стаята, помълча минута и каза само едно изречение, „Не! Сексът не е това!“. Върна се в банята, набързо се облече и се изнесе без да се обърне. Аз бях потресена първо от татусите, второ – от реакцията му.

Та, той на мен ми отказа през 2008, та, на Ноле ли сега нема да откаже „Луда съм по теб“?! “

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Мариела Нордел: Сега ще ви кажа истината за DJ Мартен и Новак Джокович!"

Какво мислите?