Горещи новини

Мария Игнатова прибра мъжа си, забрани му пиенето

Мария Игнатова прибра мъжа си забрани му пиенето

Мария Игнатова е прибрала половинката си – известния столичен интелектуалец Ивайло Нойзи Цветков. Това потвърди самата водеща в социалните си мрежи, където сподели видео навръх рождения си ден, в което показва скъп и стилен букет, подарен ѝ от журналиста.

Но приятелки на водещата твърдят, че компромисът от нейна страна в никакъв случай не идва даром. Игнатова, чийто имидж понесе много негативи от поведението на съпруга ѝ, приемала тежко ситуацията и се тревожела, че лошата репутация на мъжа ѝ може да повлияе зле на нейната.

Мария многократно е била определяна като кариеристка и заради това според слуховете е прехвърлила по-голямата част от отглеждането на единствения си син на бившия си Петко Димитров и неговата половинка, танцьорката Яна. Мария със сигурност не била склонна да рискува постигнатото заради изцепките на настоящия си съпруг Нойзи. А и започнало да ѝ писва да издържа интелектуалеца.

След издънката на журналиста, който бе спипан да кара под въздействието на алкохол – над 2 промила, Игнатова била решила, че няма да се остави да я дръпне на дъното с него, и се постарала изцяло да се дистанцира от половинката си не само публично, но и в личния си живот.

Двамата били разделени за известно време, макар никой от тях да не потвърди или да не отрече този факт. Дори се носели слухове за това, че Игнатова е скочила обратно в обятията на Рачков и взаимно се утешавали след провала и на неговата връзка с Анита.

Въпреки това след много молби от страна на провинилия се Нойзи Игнатова склонила двамата да си дадат втори шанс, но той не дошъл без определени условия. Близки на Мария казват, че тя била непреклонна и поставила на съпруга си няколко ултиматума. Единият от тях бил Ивайло да спре пиенето изцяло. Не е ясно как точно ще се случи, но се говори, че ще бъде с помощта на психолог, който да му помогне да направи тази крачка максимално лесно.

Другото условие на блондинката било Нойзи да започне редовна работа, защото през последните месеци издръжката му паднала изцяло на ръцете на Игнатова, а той с нищо не допринасял за бюджета, като дори малкото му ангажименти за писане на статии на хонорар за разни електронни медии рязко стихнали.

Според негови близки той бил искрено мотивиран да върне живота си в релси, както и да си върне близостта с жена си и я засипвал с жестове, като дори организирал романтична вечеря за тяхната годишнина, която беше преди броени дни.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Мария Игнатова прибра мъжа си, забрани му пиенето"

Какво мислите?