Горещи новини

Мария Илиева ЗАРЯЗАНА и от бащата на второто си дете! Междуречки се бори за попечителство?

Мария Илиева ЗАРЯЗАНА и от бащата на второто си дете! Междуречки се бори за попечителство?

Поп иконата Мария Илиева е зарязана и от Александър Междуречки, научи Intrigi.bg от свои източници.

Бащата на второто й дете София я е напуснал още преди няколко месеца и вече е предприел действия за получаване на пълно попечителство над 3-годишната им дъщеричка, твърдят запознати от музикалния бранш.

Изпълнителката на „Крадена любов“ упорито крие за раздялата и в публичното пространство продължава да заблуждава, че с Междуречки са в прекрасни отношения. Наскоро 46-годишната певица дори заяви, че иска да има поне още едно дете от бизнесмена. А на слуховете за сватба отговори уклончиво: „Имаме други приоритети, не ни е много непременно да се женим“.

Истината е, че Александър никога не е имал намерение да сключва брак с Мария и още след първата година съвместно съжителство осъзнал колко труден характер е.

Неслучайно всичките й предишни партньори са прекратили отношенията си с нея, а бащата на първородния й син – Георги Михайлов, дори избяга в друга държава.

Тези дни в интервю пред Мон Дьо пък бившият й Иво Аръков я нарече „психопат“, като разкри, че именно тя е била поръчител на жестокия побой над него преди години. Макар да не спомена конкретни имена, за всички стана ясно, че визира именно Мария Илиева:

„Знам, въпреки че нямам доказателства за пред полицията, че това беше бившата ми приятелка, с която имах връзка точно преди Мика. Тя не можа да понесе това, че се изправих в ефир и открито признах чувствата си към Мика. Злобата и завистта й бяха в повече, затова показа поведение на типичен психопат”, разказа Аръков.

Александър Междуречки също бързо разбрал какъв човек е Мария, но заради дъщеричката им София търпял демоничните й изблици. Синът на един от най-известните градоначалници на столицата Петър Междуречки бил твърдо решен да използва всички налични връзки и да вземе момиченцето при себе си, разкриват близки до фамилията.

Децата на Мария ИлиеваИнформацията все още да няма официално потвърждение.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Мария Илиева ЗАРЯЗАНА и от бащата на второто си дете! Междуречки се бори за попечителство?"

Какво мислите?