Home » КЛЮКАРНИК » Маскирани нападнаха Фики Стораро, докато отивал на кино с жена си
Маскирани нападнаха Фики Стораро, докато отивал на кино с жена си
Маскирани нападнаха Фики Стораро, докато отивал на кино с жена си

Маскирани нападнаха Фики Стораро, докато отивал на кино с жена си

Докато Фики Стораро и съпругата му Гюлджан излизали от дома си, за да идат на кино вчера, към 18,00 ч, автомобил ауди със софийска регистрация пресича пътя им, научи ko4

От него излизат двама маскирани мъже и започват да блъскат по прозореца на изпълнителя. Певецът си мисли, че това е някаква шега. Затова слиза от колата си и пита: „Момчета, проблем ли има?“.

Двамата мъже го хващат и започват да го бутат. Стораро вижда, че единият от тях е въоръжен с нож и осъзнава, че може да стане опасно. Той успява да отбие атаките им. Дори поваля единия от нападателите на земята. След това двамата маскирани се разбягват и тръгват обратно към аудито си.

Полицаите пристигат светкавично на мястото, където е станал инцидентът, а Фики подава жалба срещу нападателите в Шесто РПУ. Той не е видял лицата им, заради маските, но знае марката на колата. Органите на реда в момента преглеждат всички камери в близост до мястото на инцидента.

„Аз съм певец, не съм бандит, никому нищо лошо не съм направил, затова не се страхувах и излязох от колата. Но съм учуден как може да има такива хора, които се разхождат посред бял ден с маски и нападат други. Благодаря на полицаите от Шесто РПУ за бързата реакция. Надявам се злосторниците да бъдат намерени бързо и да получат съответното наказания“, казва Стораро.
24chasa

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?