Месеци, след като бе спипана с дрога зад волана, Диона призна всичко

Meseci sled kato spipaha Diona si prizna vsichko

Диона не се яви на делото, заведено срещу нея за шофиране под влияние на опиати, но това, което признава още фолкпевицата за злополучния ден на инцидент, допълнително ще провокират реакции срещу нея.

Изпълнителката е потресена от развоя на делото, а възмущението й е най-вече от полицая Пламен, свидетелствал пред Темида на заседанието миналия вторник.

„Аз не се явих в съдебната зала на 4 юни, но адвокатът ми беше там. Впоследствие бях информирана, че служителят на реда, който ме спря за проверка през януари, е променил показанията си на 180 градуса. Следващото заседание е насрочено за юли. Ще видим какво ще се случи тогава, но категорично не съм карала надрусана, нито пък съм казвала на униформения това, което той е твърдял в съда“, сподели пред „Уикенд“ преди седмица Диона.

А ето и какво още разкрива фолкдивата:

„Потресена съм! Не мога да си обясня как полицейски служител може в протокола си в досъдебното производство да твърди, че съм била в нормално и адекватно състояние, спокойна, а след няколко месеца в съда да свидетелства друго? Изобщо не го проумявам! Когато ме спряха за проверка бях трезва и трезвомислеща.

Дори казах на полицаите: „Нека отидем да ми вземат кръв за наркотици. Сигурна съм в себе си, днес не съм употребявала!“

На въпрос дали е възможно от притеснение да е била напрегната при проверката, Диона отвърна така:

„Не, категорично не. Има много хора, които могат да потвърдят, че си бях в пълна кондиция. Снимахме клип в Стара Загора, бяхме около 20 човека екип. Шофьорът ми караше колата до София, возехме се аз и гримьорът. Разбрахме се, щом влезем в столицата, шофьорът да се прибере, аз да закарам гримьора, след което да си ида вкъщи. Така и стана, но буквално на метри от дома ме спряха полицаите.

А дали Диона е използвала наркотици след задържането си на 24 януари, изпълнителката отговаря повече от категорично:

„Абсурд! След случката месец-два дори не бях пушила цигари. Бях шокирана и изплашена от случилото се, както и от негативната вълна, която се изля върху мен. Обиждаха ме хиляди хора, дори такива, които съм считала за близки приятели. Сега като чуя „наркотици” или „кокаин”, асоциирам с ареста и омразата, която се изсипа отгоре ми.

След 24 януари съм попадала на места, където са ме пробвали. Бъзикаха ме поне да пипна, но изплашена се отдръпвах с думите: „Не, абсурд! Не искам!“. Дебело подчертавам, че преди да ме спрат за рутинна проверка, не съм била човек, който злоупотребява с наркотици. Но и не отричам, че съм опитвала, няма да се правя на света вода ненапита.

Пробвала съм, когато съм ходила на партита, но никога не съм застрашавала живота на друг човек. Абсурдно е да се кача и да шофирам под влияние на опиати. Винаги, когато съм карала, съм била в абсолютна кондиция. В случаите, когато съм употребявала забранени вещества, ме е возил шофьорът ми или някой друг.

По отношение на шофираното от Диона порше, неговата съдба, по думите на певицата, е с добър изход.

„Не го конфискуваха. Колата не е на мое име и слава богу. Лизингова е. След случката на 24 януари ми взеха шофьорската книжка. Не карам, нямам право. Най-много да седна на шофьорската седалка за снимките на някой клип./show.blitz.bg

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Месеци, след като бе спипана с дрога зад волана, Диона призна всичко"

Какво мислите?