Горещи новини

Миро за Мара: Няма да намери друг, който да й търпи простотията! Аз бях „последният мохикан“! (ВИЖ ТУК)

Миро за Мара: Няма да намери друг който да й търпи простотията! Аз бях "последният мохикан"! (ВИЖ ТУК)

Разводът на Мария и Мирослав Соколов скоро ще бъде факт и връщане назад няма. След дълга поредица от разлъки и събирания в брака им, който датира от няма и три годинки, Мара Отварачката и Миро Дзвера приключиха един с друг окончателно.

Този път Мария го съобщи не веднъж, а няколко пъти и обясни, че процедурата по развода тече с пълна сила. Тя добави, че не искала пари от Миро, а просто да се махне от живота й, защото я съсипал с обиди, лъжи и изневери. Съжали само затова, че е била причината и дъщеря й Марая да живее в такава вредна среда и да наблюдава всички тези безумия между двамата.

Не само Мария обаче има мнение по въпроса, а и Соколов. След изказванията на благоверната му, Дзвера побеснял и бил готов да се обзаложи с всеки, на каквато сума поиска, че Мара друга будала като него няма да намери.

„Хайде да видим кой ще е този, който ще й търпи простотията! Няма такъв и няма да има, пък ако ще и да се разчекне в розов сайт. Виждам я какви ги върши, за да си намери богаташ, но не става. Тази жена не се търпи и с възрастта става все по-ужасна.

Постоянни капризи, натяквания, претенции за кралица, когато и за доячка не става. Сори, но аз бях последният мохикан. Това е. Пак ще си говорим след известно време“, категоричен бил Мирослав Соколов и твърдял, че ще направи голямо парти след развода.

Източник: Crimesbg.com

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Миро за Мара: Няма да намери друг, който да й търпи простотията! Аз бях „последният мохикан“! (ВИЖ ТУК)"

Какво мислите?