Мистериозна блондинка си гука с ергена Алек на бляскаво събитие

Alek si guka s blondinka

Столичният площад пред катедралата “Александър Невски“ се преобрази в бляскав подиум, където българските звезди сияеха на ежегодното модно събитие.

Въпреки че нямаме своята Мет Гала, това събитие е може би единственото, на което родните звезди могат да усетят подобна емоция от червения килим.

Много от звездните гости се зачудиха коя е мистериозната блондинка до „Ергенът“ Алек от третия сезон на популярното романтично риалити. Дамата предизвика голям интерес, особено с леката си прилика с финалистките от предаването – Магдалена и Надежда. Дали това е новата му любов, или просто приятелка, остава загадка, но е ясно, че двамата са доста близки.

Водещата на вечерта, Александра Богданска, се появи на сцената като истинска гръцка богиня, облечена в бляскава бяла рокля с огромна къдрава коса. За музикалния фон се погрижи виртуозният цигулар Васко Василев, който внесе елегантност и изисканост на вечерта с невероятното си изпълнение.

Модното шоу привлече вниманието на много родни знаменитости. Поп фолк дивата Анелия искрено се наслаждаваше на събитието, а Николета Лозанова блесна с черна рокля с метални отблясъци. Фитнес моделът Биляна Йотовска заложи на свежа градска визия, както и влогърката Валери Йорданова.

Людмила Костадинова и Денис Хайрула, познати от първия сезон на „Ергенът“, също бяха сред VIP гостите, както и “Мис Плеймейт“ 2017 Нора Недкова, която се появи с провокативен аутфит, подчертаващ всичките ѝ прелести.

Атанасия и Даниел Бачорски, една от най-известните двойки в социалните мрежи, също уважиха модния ивент. Сред известните лица се откроиха и братя Аргирови, които се насладиха особено на мини концерта на Васко Василев и Златка Райкова. Тя не пропусна да направи множество кадри, които да сподели в социалните мрежи, пише Ladyzone.bg.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Мистериозна блондинка си гука с ергена Алек на бляскаво събитие"

Какво мислите?