Мис България ЗАХАПА Антония Петрова

Miss Bulgariq zahapa Antoniq Petrova

Бившата миска Венцислава Тафкова смело насоли Мис България 2009 Антония Петрова-Батинкова за това, че й липсва култура и човечност в мрежите

Повод за удара от страна на Тафкова бе изказване на блондинката във Фейсбук на тема паник атаки. Попитана от последователи какво е мнението й за това състояние, Антония се изцепи доста остро: „Сигурно ще обидя много хора, но цялата история с паник атаките я намирам за абсолютно несериозна. За мен това е кифленска болест и лиготия. Смятам се за изключително здраво стъпила на земята и организирана личност и никога не ми се е случвало подобно нещо“.

Изказването й в действителност засегна редица потърпевши, които страдат от ужаса на паник атаките и години наред се борят с тях. Очаквано Тоца предизвика вълна от негодувание в интернет пространството, където за пореден път бе залята от хейт.

„Учудва ме мнението на Антония Петрова, която е юрист и образован човек. Но когато лично не си изпадал в подобно състояние и не си медицински компетентен по темата, не е редно да се изказваш толкова крайно“, коментира и Мис България 2020 Тафкова пред свои фенове.

По думите й тя самата е изключително силен човек, но паник атаките не са подминали и нея.„На тези, които са се сблъсквали с тях, мога да кажа:

„Не сте сами! И не сте кифли!“. А на тези, които не са ги изпитвали: „Радвайте се и бъдете благодарни!“. Но да наречеш нещо, което не разбираш, „лиготия“, говори не само за липса на култура, но и на човечност!“, отсече Тафкова.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Мис България ЗАХАПА Антония Петрова"

Какво мислите?