Горещи новини

Можете ли да познаете кой е този известен мъж?

Можете ли да познаете кой е този известен мъж?

Жоро Игнатов презареди батериите преди началото на новия сезон на „ Съдебен спор” в Тунис. Той беше за повече от седмица на почивка там. На снимката, която публикува в профила си в социалните мрежи, Игнатов е наистина неузнаваем – бейзболната шапка видимо го подмладява, а като го няма и микрофона, малцина биха се сетили, че това е той.

„Осем дни без телефон, интернет, телевизия и социални мрежи. Само слънце, море, камили и книги”, похвали се главният редактор на предаването, което се излъчва вече цели 14 години – постижение, с което малцина продуценти могат да се похвалят.

Без шапка и с микрофон в ръка си е съвсем той

През юли Игнатов чукна 49 години, а от есента го чака много работа, защото зрителите все още не могат окончателно да свикнат с новата водеща Ромина Тасевска. Те си жалят за Нана, която бе безспорна любимка на малки и големи и не приемат замяната й с футболната съпруга.

За да си почине от ежедневното състезание за рейтинг, новите жалби на потърпевши и мрънкането на зрителите, Игнатов отпраши за Африка.

„Не си отишъл да правиш скандали”, шегуваха се с любимата му фраза почитателите, които с нетърпение чакат новите епизоди през есента.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Можете ли да познаете кой е този известен мъж?"

Какво мислите?