Горещи новини

Може да я хейтят, но той я боготвори!Иван Христов с нежна изненада за Ирина Тенчева за рождения й ден (СНИМКА)

Ivan s iznenada kum Irina

Те са една от най-обсъжданите родни двойки, но причината не е в кавгите, а в хармонията между тях. Продуцентът Иван Христов и половинката му Ирина Тенчева за пореден път доказаха, че са семейство за пример и че любовта не познава граници.

Между другото те са и сред примерите за щастливо съжителство между по-зряла жена и по-млад мъж (е, не могат да се мерят с Еманюел и Брижит Макрон).

Нашите Иван и Ирина са чудесен пример за това как жената може да е по-голяма и въпреки това мъжът й да я гледа с очи на вярно куче и да не поглежда друга.

Всъщност и първата жена на Христов – Вихра Петрова, е малко по-голяма от него, но с нея не се получи. Очевидно единственото важно нещо е има ли спойка и духовна близост между партньорите, каквато очеИЗвадно е налице между Иван и Ирина.

Преди броени дни тя беше и рожденичка, но отдавна сме забелязали, че старателно е изтрила всякаква информация за годината си на раждане в интернет. Въпреки това още отпреди е ясно, че Ирина е три години по-голяма от Иван и сега навърши 48.

Ирина Тенчева рожден ден

Снимка: razkritia.com

Половинката й се постара да я зарадва с малко, но много уютно семейно тържество, на което Тенчева духна само три свещички – крием години, нали… но получи много пъти по три целувки от своя Иван.

„Какво му направи тая жена, още се чудим, но този Ванчо без нея не може и ден“, радват им се близки хора.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Може да я хейтят, но той я боготвори!Иван Христов с нежна изненада за Ирина Тенчева за рождения й ден (СНИМКА)"

Какво мислите?