Home » КЛЮКАРНИК » Мрежата гръмна по тези скандални снимки на отец Иван с едрогърда мадама – вижте за какво става въпрос!
Мрежата гръмна по тези скандални снимки

Мрежата гръмна по тези скандални снимки на отец Иван с едрогърда мадама – вижте за какво става въпрос!

Наяве излязоха горещи снимки, на които известният благодетел с приют за нуждаещи се – отец Иван, е заснет как се гушка с пищна, млада брюнетка на маса в кръчмата, пише „Монитор“.

На един от фотосите във Фейсбук, свещеникът дори подава в устата на момата бутче. Снимките обиколиха веднага социалната мрежа и предизвикаха възмущение и шеги по адрес на православните ценности. Първоначално самият отец Иван е заявил, че това всъщност е внучката му, с която бил на почивка в Гърция преди около две седмици. Разказал, че са били на вечеря с нея и дъщеря му в ресторант на брега на морето.

Обяснил, че внучката му всъщност е на 22 години, сценичен гримьор и живее в столицата.

Скандални снимки на отец ИванПо-късно момиче на име Мина Николова пояснило, че е от приюта на отец Иван в село Якимово и фотосите са от рождения й ден през декември. Качила снимките във Facebook, като не предполагала, че ще му навреди.

„Искрено съжалявам. Откакто баща ми почина, отец Иван се грижи за мен и майка ми, той ни е като закрилник. Не мога да повярвам какво недоразумение се е получило. Срамувам се, но съм и тъжна и обидена, не съм очаквала, че ще има хора, които ще изтълкуват това погрешно“, коментира момичето. Тя поясни, че по време на празника е имало е други хора. Тогава Мина навършила 25 години.

След тържеството обаче пуснала снимките в социалната мрежа без знанието на отец Иван, като написала:

Отец Иван с едрогърда мадама„Все така да ни помагаш“. В същото време отец Иван разказал, че дори е изкарал тежко боледуване. Две седмици е бил на лечение във Военна болница в София. „Вдигнах температура и се разболях от червен вятър. Дори загубих съзнание. Приеха ме в болницата в Монтана, но след това се наложи да отида и в София, казал още свещеникът. Той съобщил, че в момента в приютите в Якимово и в нови Хан има 72 ученици и затова да му необходими средства за облекло и учебни пособия. Дарители са му помогнали да плати едната сметка за ток.

„ Аз не произвеждам нищо и няма от къде да намеря пари. Добре, че има добри хора да помагат. Онзи ден оставих 1700 лева за дрехи за децата в един магазин в Лом, много е скъпо всичко“, пробвал да отклони вниманието от снимките отецът.

Източник: Блиц

Твоят коментар

About Иван Ангелов

Какво мислите?