Горещи новини

Мухлясал кашкавал разбуни духовете, клиенти обясниха защо става така

Мухлясал кашкавал разбуни духовете клиенти обясниха защо става така

Мъж попадна на мухлясал кашкавал в една от големите вериги магазини у нас, видя Sofia24.bg от публикация в социалната мрежа Facebook.

Ето и някои от коментарите на хората:

„Високите цени до там водят. Палмово масло и сухо мляко. Това е суровината на продукта“;

„Ако е правено с истинско мляко, безценно“;

„Факт е, че качеството на продуктите е покъртително!;

„Щом е хванал такава плесен, най-малко от месец стои“;

„Имаш безплатен антибиотик“;

„Така става, като не оставят кашкавалът да зрее поне 60 дни! А те сега като излезе от фирмите и от машините и веднага във вакуум! Няма зреене, няма нищо! От фабриката у вакуум опаковка и в магазините!“;

„Жалко – да… Жалко за кашкавала…, както винаги, някой го е отворил (по някакъв начин) и го е оставил. На снимката се вижда, че е развакуумиран, не знам само, какво учудващо виждате в това? Очаквате от отворен кашкавал от преди няколко дена да седи свеж ? Поуката от тази снимка е, че винаги трябва да проверявате дали кашкавалът /сиренето/, бурканите, които вземате, са запечатани добре! Представете си, ако беше останал вакуумиран кашкавалът, едва ли щеше да е в това състояние!“.

Мухлясал кашкавал разбуни духовете клиенти обясниха защо става така

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Мухлясал кашкавал разбуни духовете, клиенти обясниха защо става така"

Какво мислите?