Мъжът на Гери Малкоданска се сети, че има дъщеря и от първия си брак

Mujut na Geri Malkodanska se seti che ima dushterq

Мъжът на Гери Малкоданска – известният интериорен дизайнер Алекс Ковачев, най-после се сети за дъщеря си Джулия, която е плод на любовта му с първата му съпруга Таня, която заряза преди около 7 години именно заради синоптичката.

Изглежда Ковачев е забравил, че има дете и от първия си брак и не споделя снимки нито на голямата си дъщеря, нито пък на малката, а единствено на сина си Лео, под които пише, че е „неговата любов“.

Прави впечатление, че честитки за рождени дни и хвалебствия има само и единствено на наследника, а двете му дъщери – кучета ги яли.

Очевидно според Ковачев единствено синовете заслужават бащина любов, а дъщерите са недостойни. За разлика от него Малкоданска пък показва любовта си към двете си рожби – Лео и Белла. Съпругът на синоптичката никога не говори за Джулия, която пък е слабост на баба й – майката на дизайнера, чието име носи.

И Джулия е напомпала джуки преди бала 

Преди дни красивата млада дама завърши частно училище в София, а Ковачев се похвали с два кадъра на наследницата си. Прави впечатление, че Джулия има сините очи на родителя си, а устните й са били тунинговани за бала.

Едва тези дни Ковачев вдигна ембаргото върху голямата си дъщеря, за която никога не говори и реши да я покаже, макар и за кратко.

Двамата с Малкоданска са заедно от 7 години като нещата помежду им според думите им, се случили спонтанно и било любов от пръв поглед.

Най-много се сплотили като семейство по време на първата бременност на синоптичката, която преминала много тежко. Синът им Лео се появи на бял свят по-рано от очакваното, а проблемите започнали още в 5-ия месец, когато вече било ясно, че раждането ще е преждевременно.

За щастие към днешна дата малчуганът е жив и здрав, но когато се родил, родителите му не смеели да се зарадват, тъй като не било ясно дали ще оцелее и ще има ли дългосрочни последствия върху здравето му. Той тежал едва 1.200 кг. и прекарал в кувьоз близо 2 месеца. Малкоданска и Ковачев имали право да го виждат едва по половин час дневно – време, което им било крайно недостатъчно.

Втората бременност на синоптичката преминала доста по-леко и тя дори си позволявала пътувания със самолет на далечни разстояния. Макар все още да е в майчинство, Малкоданска няма търпение да се върне отново на екран, което най-вероятно ще се случи от есента.

Източник: Уикенд

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Мъжът на Гери Малкоданска се сети, че има дъщеря и от първия си брак"

Какво мислите?