Мъжът на Златка Райкова яко се ошишка

Mujut na Zlatka se oshishka

Прави впечатление, че откакто се ожени за Златка Райкова, Карен Хачатрян е добавил поне 7-8 кг. към теглото си.

Предвид ударното дебелеене на арменеца, очевидно водят спокоен живот в блондинката, която за разлика от него, продължава да е в добра форма. Това е видно и от последните им фотоси в социалната мрежа, на които позират по бански на плаж в съседна Гърция.

След като от години плеймейтката се занимава с онлайн продажба на облекла, сега е подхванала друго начинание – яхнала е вълната, пускайки на пазара хранителна добавка за отслабване. Доскоро блондинката обясняваше, че се е вталила след второто раждане само с усилени тренировки, а сега лъже и маже, че всъщност е използвала въпросните прахчета.

Последователите в социалната мрежа предлагат да приложи въпросния продукт на съпруга си Карен, който очевидно има крещяща нужда от тя благоверният на Райкова е доста заможен, но не може да се отрече, че и тя има бизнес нюх и носи пари в семейството.

Към днешна дата бившата еротична моделка прави засилена реклама в Инстаграм на добавката си за отслабване.

След като през миналата година се бракува с Карен, тя вече се представя с фамилията му – Хачатрян. Наскоро наследникът им Карен-младши, навърши годинка. Той е одрал кожата на баща си.

Припомняме, че Райкова има и още едно дете, което е плод на любовта й с Благой Георгиев – Джизъса, с когото към днешна дата е в ледени отношения и не иска да го вижда дори на снимка. Твърди, че той не полагал грижи за сина си, но за сметка на това арменецът бил страхотен родител.

Макар да е вече на 40 години, блондинката не изключва възможността да роди още едно дете. След двете момчета, тя мечтае за дъщеря. Опасява се единствено от това, че ще развали фигурата си.

Източник: Уикенд

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Мъжът на Златка Райкова яко се ошишка"

Какво мислите?