Горещи новини

Мъж си направи уникална къща от бутилки: Показва и снимки-Здрава е, зимата не му трябва печка!

Kushta ot butilki

За да сбъдне заветната си мечта, Владимир прекара две десетилетия и използва 8 хиляди бутилки, които преди това съдържали шампанско. Такъв уникален архитектурен обект определено си заслужава усилията и отделеното време.

Той прекара много време в търсене на празни бутилки на различни места: от ресторанти и булеварди до кофи за боклук и градски сметища. Особено предпочитани бяха бутилките местно производство поради плътното им и дебело стъкло.

Живописна къща от бутилки

Снимка: www.lushome.com

В резултат на това, благодарение на неговите усилия, на лятната вила се появи величествена къща с впечатляващ балкон и разширение. Владимир е убеден, че въпреки че материалът е изработен от стъклени бутилки, дизайнът е много издръжлив и устойчив на повреди.

Снимка: www.lushome.com

Комфорт в стъклената къща на Владимир.

4

Снимка: www.lushome.com

Вътре в тази уникална сграда има усещане за комфорт: в горещите летни дни тук е прохладно, а през зимата, дори без отопление, къщата е изненадващо топла – дори растенията по прозорците не страдат от студа.

Беседка от стъкло на лятна вила.

Снимка: www.lushome.com

Владимир продължи експериментите си и построи чудесна беседка за приятно прекарване на открито, също използвайки бутилки.

Редактор: За Жената

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Мъж си направи уникална къща от бутилки: Показва и снимки-Здрава е, зимата не му трябва печка!"

Какво мислите?