Горещи новини

Навиха го! Кубрат Пулев влиза в „Островът на 100-те гривни“ (Ето къде ще се бори за 300 бона)

Kubrat Pulev vliza v Ostrova na 100-te grivni

Голямата бомба е, че Кубрат Пулев влиза в новото риалити „Островът на 100-те гривни“

Изненадата е огромна, понеже досега Кобрата никога не е влизал в подобно предаване. Докато брат му Тервел Пулев бе един от участниците във ВИП Брадър. И там за малко да си легне с певицата Лияна, като двамата доста нагорещиха страстите.

Но в новото предаване за издръжливост няма да има такива шинтири-минтири. Там участниците ще мерят мишци, ще показват своята издръжливост в дивата джунгла, далеч от цивилизацията и нейните екстри.

Мъченията им обаче, които ще продължават месеци наред, ще бъдат щедро възнаградени. Победителят ще грабне солидната награда от 300 000, която досега не е давана в никаква продукция.

Според упоритият слух шампионът ни по бокс склонил да влезе в играта заради увеличаващото се семейство. Той има две деца от Розали Петрова, която пак била бременна, но с близнаци. А голямо семейство се издържа с големи пари.

Александър Сано, който ще е водещ на формата, заедно с Диляна Попова, издаде къде ще са снимките. По всичко личи, че ще са на отдалечен остров във Филипините.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Навиха го! Кубрат Пулев влиза в „Островът на 100-те гривни“ (Ето къде ще се бори за 300 бона)"

Какво мислите?