Най-после! След 24 години от телевизията разбраха, че Цветанка Ризова не става. Водещата ще изкара в мизерия 60-тата си година

Cvetanka Rizova ne stava za vodeshta

Цветанка Ризова в момента е в лятна отпуска, но има голяма вероятност от Би Ти Ви да й се обадят да не се връща повече и да си остане на плажа, докато времето позволява. Телевизията готви едно от най-очакваните уволнения, което зрителите искат от дълги години.

Рейтингът на „Лице в лице“ през последната година е катастрофален. Откакто Нова телевизия премести „Семейни войни“ в същия часови пояс (между 17:00 и 18:00 ч.), Ризова загубила над половината си зрители.

В момента шефовете в БТВ решават съдбата на предаването на Цветанка Ризова, като нещата клонят по-скоро към неговото преустановяване.

Уволнението на Ризова би било съвсем справедливо, защото през годините тя се отличи като една от „удобните“ водещи. Застана на екран по времето на Иван Костов през 2000 г. с „На четири очи“ по Нова телевизия, премина през управлението на Симеон Сакскуборготски, оцеля и през управлението на тройната коалиция, както и през първия мандат на ГЕРБ. От 2012 г. е в Би Ти Ви като водеща на „Лице в лице“.

По 12 години и в двете големи телевизии сякаш стигат за Ризова. Наскоро тя навърши 59 г. и в момента вече кара 60-тата си година. Навършването й обаче може да дойде в мизерия, защото едва ли друга телевизия ще покани залязваща водеща в редиците си.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Най-после! След 24 години от телевизията разбраха, че Цветанка Ризова не става. Водещата ще изкара в мизерия 60-тата си година"

Какво мислите?