Новините на фокус
Home » ЗОДИИ » Най-пълният, точен и горещ хороскоп за целия месец септември!
хороскоп за септември

Най-пълният, точен и горещ хороскоп за целия месец септември!

Септември започна. С него лятото си отива и идва есента. Но преди да смени сезоните, настроенията, дрехите, мислите и какво ли още не е хубаво да видим какво са ни подготвили звездите за този месец.

Сега ние от Ko4.bg ви предлагаме обширен и точен хороскоп за месец септември. Ето за какво да се готвят всички зодии в следващите 30 дни:

Овен (21 март – 20 април)

През септември Луната преминава през огнения Овен. Това ви дава много енергия, за да започнете нови неща и да се изразявате творчески. Лошата новина е, че Меркурий е спрял (изглежда, че е спрял да се движи изобщо) във вашата творческа къща и временно разрушава потока на тази енергия.

Въпреки че това няма да трае много дълго, то ще ви даде гледна точка за това как понякога използвате емоциите си. Това е чудесно време да научите повече за споделянето като цяло и да синхронизирате времето на Вселената. Това ще бъде много важен урок, който ще получите в средата на месеца, когато Слънцето и Марс (две мощни планети за Овен) се съединят във вашата шеста къща на амбиция и посока на живота. Преди този период отделете време да се заредите със страст за това, което искате да се прояви в живота ви.

Телец (20 април – 21 май)

Венера е управител на вашия знак „Слънце“ и следователно една мощна планета ще бъде на ваша страна през септември. Тъй като месецът започна, тя се намира заедно със Сатурн във вашата трета къща. Това ще е важно време за въпроси, свързани с комуникация, писане и бизнес.

Поставянето на Сатурн тук ни позволява да разгледаме мотивацията в тези области. Какво бихте искали да комуникирате или да мълчите? Къде се задържате в тези области и как можете да промените това? Венера ще влезе в четвъртата ви къща и ще се грижи за 7-мия ден и ще остане там чак до 4 октомври.

Използвайте този период за домашно подобрение и сближаване със семейството. Обърнете специално внимание на децата. Енергиите на романтиката и творчеството са в разцвет.

Близнаци (21 май – 21 юни)

Акцентът през септември е върху четвъртата ви къща: домът, семейството и емоционалната ви самостоятелност. Нещата може да се случват малко поразително през първата половина на месеца. Предизвикателствата се появяват на девети септември, когато кармата разкрива Плутон във вашата къща на отношенията с Марс в четвъртата къща.

Слънцето и Марс се съчетават в четвъртата ви къща на 14-то число, което дава възможност за пробив или разпадане. Това е времето, в което трябва да се грижиш за себе си, да избираш отношенията си, да избягваш ненужната чувствителност и да бъдеш със семейството. Възможно е да има по-дълбоки и загадъчни въпроси за кариерата и посоката на живот, които са в основата на вашето безсилие.

Какво ви е нужно в това отношение? Време е да бъдете наистина честни със себе си, за да постигнете удовлетворението, което заслужавате.

Рак (21 юни – 22 юли)

Транзитът на вашия знак „Слънце“ получава енергичен, творчески отскок от Слънцето, Марс и Юпитер, движещи се през третата ви къща, комуникация и бизнес. Умът ви е плодороден и активен и може да ви помогне от творчески път.

Просвещаванията или корекциите на отношението близо до 9-ото число може да се превърне в действие през втората половина на месеца. Септември предлага страхотни възможности за създаване на нови приятели, популяризиране, рекламиране на бизнеса или създаване на интернет присъствие.

Лъв (22 юли – 22 август)

Чувствате се творчески плодородни, готови да родите някой нов талант или аспект на това кой сте. Това е подходящо време точно за това, когато вратите се отварят във вашата работа или личен живот. Не позволявайте на тревожността ви да получите най-доброто от вас в началото на месеца.

Обърнете внимание на нуждите на семейството и дома си, за да получат подходящо и съзнателно внимание. Финансите ви ще са добре, но избягвайте да увеличавате натоварването на дълга си без надлежно отчитане. По-добре да спестите повече за по-големи и по-добри неща напред.

Дева (22 август – 22 септември)

Честит Рожден ден (през септември)! Какъв мощен месец от астрологическа гледна точка! Планетите, които управляват трите огнени знака, преминават през Дева близо до твоето родно Слънце. Също така, Меркурий, владетелят на Дева, влиза в знака ви на 10-и. Най-накрая, Новолуние, благоприятно за ново начало, се провежда на 14-ти, в съчетание с благосклонния, екстензивен Юпитер. Това ще бъде добър тест за вас. Изгаряте с вдъхновение, амбиция и вероятно копнеж за ново усещане за посока.

Време е отново да балансирате тази рационална, аналитична част от вас с вашето чувство, сърце и страст към живота. Просто няма да е достатъчно да планирате нещата по обичайния си методичен начин. Вие ще трябва да почувствате тази енергия на възможността, осезаемо с тялото си.

Това е резонанс, честота на вибрации, която трябва да приемете, да се грижите и да растете. Усетете силата на вашата страст към живота. Вашата страст представлява вашето усещане за Знание и Истината за това кой сте и защо сте тук. Планът, от който винаги се нуждаете, ще се разкрие. Доверете се на себе си и на Вселената.

Везни (22 септември – 22 октомври)

Венера и Сатурн, двамата най-големи планетни съюзници на Везни, започват да се съчетават един с друг в къщата ви на кариера, статут и отговорност. Това показва, че енергиите на промените в тези области – енергиите, пуснати в действие през февруари и март – се движат към разрешаване през следващите шест до осем седмици.

Използвайте това време, за да „облекчите“ чувството си за прекалена отговорност. Ако не обичате работата си, опитайте се да работите с любов. Направете неща около дома, за да се почувствате по-уютни и специални. Вашите възприятия за себе си и за това, което цените, се променят. Насладете се на пътуването. Финансите могат да покажат подобрение в края на месеца точно навреме, за да си купите подаръка за рождения ден, който наистина заслужавате.

Скорпион (22 октомври – 21 ноември)

Може да приемете първите дни на септември малко като газене през кал, която е до бедрата. Плутон, владетелят на Скорпион, и Меркурий току-що са преминали от ретроградно към директно движение. Използвайте първата седмица през септември, за да инкорпорирате и интегрирате вторите уроци по дома на Плутон (таланти, самочувствие и това, което цените), които дойдоха през периода от април до август. До 11-ия ден фокусът ви ще се премести в единадесета къща, където ще се събират Слънце, Марс, Меркурий и Юпитер.

Единадесетата къща е дом на приятели, създаване на връзки, популяризиране на себе си, идеали и идеи, дългосрочни цели и пари, генерирани от кариерата. Има много енергия, така че обърнете специално внимание на тези области от живота си. Добре познайте идеализма и очакванията си, за да не торпирате потенциално мощните резултати. Просто не можете да промените другите хора. Променете лещата, чрез която ги преглеждате, като коригирате вярванията си за себе си.

Стрелец (21 ноември – 21 декември)

Вашият обичаен оптимизъм може да бъде малко оспорван, когато месецът започне, тъй като Нептун и Уран – всички ретроградни – са подредени във вашата втора, трета и четвърта къщи, които представляват вашите основни ценности, мисли, вярвания и чувства.

Има някои дълбоки проблеми, които се нуждаят от вашето съзнание. Вдъхновението и мотивацията ви обаче ще се развият скоро. На 14-ти има новолуние, което се намира в съвпад с преминаването на Юпитер, който е могъщият владетел на Вашия знак „Слънце“. На 15-то Слънце и Марс са в съвпад.

Козирог (21 декември – 20 януари)

Луната в огнения Овен дава мотивация в началото на месеца и ви изтласква от дезориентиращите ефекти на Меркурий, Уран и Нептун. Много енергия може да се съсредоточи върху възможността за връзка.

Това може да означава шанс за романтика за тези, които активно търсят. За други това означава фокусиране върху съществуващите взаимоотношения и това, което те ви казват. Не пренебрегвайте уроците тук. Ще се справите добре, за да бъдете по-честни за това, от което се нуждаете, и за вашето виждане за половинката ви.

Вашите мисли ще бъдат добре дошли. Възможностите за творческо изразяване са на върха този месец. Нека творческите ви таланти летят.

Водолей (20 януари – 19 февруари)

Транзитното преминаване на шестата ви къща на Сатурн ви насочва много понастоящем към вашите цели и посока на живот. Въпреки че последните няколко седмици са направили нещата супер объркани, не се отчайвайте.

14-ти и 15-ти ще кристализират много неща за вас. Разгледайте внимателно възможностите, които са в ход. Вие сте велик катализатор за промяна и реформа, така че не го пазете за себе си.

Риби (19 февруари – 21 март)

Сатурн преминава през по-късните степени на вашата творческа собствена изява. Вашите творчески енергии търсят само правилния път за изразяване. Не бързайте, отделете време, за да намерите това, което ви е удобно. Сатурн ви казва да намерите музата или мотивацията, която ви подхожда. Транзитните Слънце, Марс и Юпитер правят връзката ви плодородна.

Вероятно има някои неща, които са останали висящи, които изискват дискусия. Изяснете с партньора си какво работи за вас и какво не. Вярвайте в себе си.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?