Най-страшната анорексия! Трийсет и кусур годишна тежи 25 килограма, сваля още

Strashna anoreksiq

Тежката си анорексия в рекламно оръжие превръща мършава блогърка.

Знаменитостта е известна само с прякора си Бейби Тингзи. Тя спазва добрия навик да не съобщава възрастта си, но запознати твърдят, че е над 30. На тази възраст Бейби Тингзи тежи 25 килограма – главният й отличителен белег.

Жената, наподобяваща концлагеристка, е с дотолкова промит от рекламите с кощрамбести манекенки мозък, че се смята за дебела. Бейби Тингзи си поставя задачата да свали поне още три килограма. Тя обявява и каква диета ще спазва – купичка небелен ориз веднъж на три дни, чай два пъти дневно и вода – по колкото иска.

Дамата рискува шкембето й да се подуе от много вода (и гладуване), а краката й да станат още по-тънки. Крайниците й и без това са клечки, но според нея са най-сексапилното й оръжие.

Последователите на мацката в Дуин – китайската комунистическа и идейно правилна версия на тикток, доказват, че нейното мнение е по-меродавно. За няколко дни Тингзи набира над 42 хиляди фенове. За нейно съжаление цензорите закриват акаунта й. Според Партията госпожицата дава лош пример.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Най-страшната анорексия! Трийсет и кусур годишна тежи 25 килограма, сваля още"

Какво мислите?